Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 - alap
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nem vagyok javascripthez értő...
Egy egyszerűnek tűnő képnézegető funkciót szeretnék egy HTML + CSS weboldalra tenni. Kezdésnek találtam egy stílusos 'alapot' ami egy HTML + CSS és szépen megjeleníti a képeket kisebb méretben, galériaszerűen, több oszlopban és sorban.Az a funkció kellene ehhez, hogy amikor egy képre külön rákattintunk akkor az nagyobb méretben megjelenjen, valamint kerüljön rá : következő - előző - vissza gomb, hogy lapozgatni lehessen a képek között, illetve a vissza gombra térjen vissza a galériához (itt gondolom lehetne egy sima fotogaleria.html oldal hívás is)
Nekiálltam 'megoldani' mindenféle verzióban chatgpt-vel, kb 1 órát eltökölve - javascript kódot íratva (úgy is hogy 'natúrban' írjon csak egy ilyen kódot ne használja fel a meglévő html + css-t) ám sehogy sem sikerült megoldani..
Odáig jut el a dolog hogy rákattintásra megjelenik nagyméretben a kép és ennyi.Szóval most itt kérnék útbaigazítást hogyan tudnám megvalósítani ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Odáig jut el a dolog hogy rákattintásra megjelenik nagyméretben a kép és ennyi.