- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
válasz
martonx
üzenetére
Nos azért, mert valaki nem ismeri a JS 100%-át, még nem ledegradálandó! Hidd el, elég régóta foglalkozom vele és kimondottan sok programot írtam már meg különböző feladatokra tiszta JS használatával, így attól, hogy nem vagyok profi, még nem leszek kezdő sem!
Ha egy programnyelvnek vannak olyan részei, amit az ember sosem használt korábban, miért kéne hülyének nézni csak azért mert most arra lenne szüksége és nem tudja???Nem azért tettem fel a kérdést, mert hülye lennék. Sőt! Amit te írtál (pontosabban gondolom amit írni akartál, mert még ezt sem sikerült helyesen) próbáltam, de nem adja vissza az értéket! Ezért gyanakodtam arra, hogy esetleg nem jó a megoldásom!
edari: Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- HP Elitebook 830 G7, I5-10310U (4 mag 8 szál.), 16 GB RAM, 512 SSD
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CSERE IS! Samsung Galaxy S21+ 5G 8/256 Black
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (3Hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest