- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
válasz
martonx
üzenetére
Volt már párszor, nem nagy kunszt, így simán be lehet vállalni. Szóval néha úgy érzem,
a k*rva anyátok!Csak azt tudnám, hogy ha ez a topik is az önelégült, beképzelt seggfejek gyülekezete [veled az élen], hogy a pics@ba maradt eddig aktív… Bárhányszor leírok egy jópofa észrevételt, a degeneráció végett el sem jut a tudatotokig!
Szerintetek én nem találom meg ezeket? Attól még érdekes maga a puszta létezése! Habár tisztában vagyok vele, hogy a kommentem törlését követően engem is kib@sznak innen franc tudja meddig, valójában az lenne igazságos, ha veled együtt tennék meg ezt! Mert TE vagy az, akinek a legnagyobb itt a pofája és TE vagy az, aki lépten nyomon személyeskedsz!Őszintén, kíváncsian várom, mi fog kisülni ebből!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Spórolós topik
- Android szakmai topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- EA Sports WRC '23
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűnyíró topik
- AliExpress tapasztalatok
- Steam topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest