- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nagy bemutatóra készül az Oppo
- Szaporodik és sokasodik a One UI 8.5
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rég várt frissítést kap az Android tárcsázója
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2014-02-25 10:20 Téma összefoglaló
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
-
Zedz
addikt
Igen, ha kiszedem belőle akkor minden gond nélkül lefut a php és az adatok belekerülnek az adatbázisba. Viszont ha a jQueryt visszarakom, akkor tojik az egészre.
Szerk.: itt hívódik meg a jQuery:
<a href="#" class="big-link" data-reveal-id="myModal"><input id="reginbut" name="regSubmit" type="submit" value="Regisztráció"></a>
-
ahetaton
csendes tag
Tessék [link]. Biztos lehet szebben, jobban, de nem én találtam ki, régebben találtam, működik, ez a lényeg. A last_name mező nevét átírtam phone-ra, mert elvileg annak a mezője.
szerk:
input mezők esetében be lehet tolni egy required attribot is:
pl.: <input type="text" required>
Modern böngészőt felismerik, régi szarokon nem megy, arra jó a js.
Tökéletes! Köszönöm!

-
ahetaton
csendes tag
Igen, ilyesmi.

Bár közben rájöttem, hogy 'Javascript Tab Menu'-re is igen sok találat van. Köszönöm! -
Sk8erPeter
nagyúr
Tudom
Amúgy élesben már nem csak sima szöveget használok, hanem html formázottat. A "data"-snál már nem lehet html kódot beleírni, hiszen tag-ben van már eleve. Mármint:Ebből:
<div> <a data-show-text="Mutat" data-hide-text="Elrejt" href="#" class="toggle_link" id="toggle_link">Mutat</a>
Ez nem jó:
<div> <a data-show-text="<i class="arrow-down"></i>Mutat" data-hide-text="<i class="arrow-up"></i>Elrejt" href="#" class="toggle_link" id="toggle_link">Mutat</a>
Az i class-os dolog a Font Awesome-hoz kell.
Amúgy nem többnyelvű az oldal, 2 helyen van összesen használva, nem is lesz később módosítva, de ha igen, akkor nem tart semeddig átírnom a bedrótozott szöveget.

Tessék, gyors favágó megoldás:
http://jsfiddle.net/Sk8erPeter/XeHt2/2/
felhasználom a Bootstrapet és a Font Awesome-ot is, lásd External Resources panel.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Köszi, ezek is jól néznek ki, el vagyok látva rendesen

Amúgy a fentiek csak a példák, amiket a linkelt oldalról kimásoltam
Élesben már normális neveket adtam mindenhol. (#3361) Jim-Y által írt "var"-os megoldást megcsináltam, tökéletesen működik (legalábbis hibát nem vettem észre eddig
)Az a "var" nem egy mágikus valami, csupán egy kulcsszó a változók deklarálására...

Amúgy azzal a kóddal az a para, hogy be van drótozva a JS-kódba a magyar szöveg, pedig lehet, hogy mondjuk az oldal többnyelvű, meg lehet, hogy könnyebben akarsz változtatni rajta, így azt szeretnéd, hogy csak a HTML-kódba kerüljön bele, itt van egy ilyen megoldás, vegyítve Jim-Y kódját és a .data()-t:
-
Sk8erPeter
nagyúr
Azt javasolnám, hogy használj beszédesebb id-kat és class-okat, mert nagyon gondban leszel később, amikor újból meg kell nézni a kódodat, hogy most ez miért is épp #toggle3, a másik meg miért kapott .toggle3 class-t (miért ugyanaz a kettő, csak az egyik id, a másik class?), stb... Inkább legyen hosszabb neve, de legyen beszédes.
Csak érdekességként még ilyen megoldás is létezik:
http://jsfiddle.net/Sk8erPeter/XfDN6/Aztán másik lehetőség, ha nem akarod bedrótozni a szöveget a JS-kódba, használhatsz .data()-t:
-
raggg
senior tag
Most már értem, köszi

Szerintetek az kivitelezhető, hogy a link szövege megváltozzon a toggle funkció után. Arra gondolok, hogy alapból például "mutat" a link, ha rányomok, megjelenik a div, de ezután a link szövege "elrejt" lesz. Tehát a js animáció és a div megjelenítése után más szöveget mutatna a link.
<a href="#" id="toggle3">Mutat</a>
<a href="#" id="toggle3">Elrejt</a>Gondolom ahhoz, hogy a szöveget módosítani tudja a js, lehet, hogy egy span tagbe kellene rakni és úgy lehetne rá hivatkozni.
<a href="#" id="toggle3"><span id="toggleLink">Mutat</span></a>
<a href="#" id="toggle3"><span id="toggleLink">Elrejt</span></a>
Jól gondolom, vagy túlbonyolítom?
Meg lehet ezt oldani egyszerűen? 
A .text() függvénnyel lehet átírni benne a szöveget.
$('#toggle3').text("elrejt");
Most jsFiddle-t nem tudok adni, de talán innen menni fog. :-)
Mindig megelőznek

-
Jim-Y
veterán
Most már értem, köszi

Szerintetek az kivitelezhető, hogy a link szövege megváltozzon a toggle funkció után. Arra gondolok, hogy alapból például "mutat" a link, ha rányomok, megjelenik a div, de ezután a link szövege "elrejt" lesz. Tehát a js animáció és a div megjelenítése után más szöveget mutatna a link.
<a href="#" id="toggle3">Mutat</a>
<a href="#" id="toggle3">Elrejt</a>Gondolom ahhoz, hogy a szöveget módosítani tudja a js, lehet, hogy egy span tagbe kellene rakni és úgy lehetne rá hivatkozni.
<a href="#" id="toggle3"><span id="toggleLink">Mutat</span></a>
<a href="#" id="toggle3"><span id="toggleLink">Elrejt</span></a>
Jól gondolom, vagy túlbonyolítom?
Meg lehet ezt oldani egyszerűen? 
Ez is jó megoldás, de lehet máshogy is...
$(function(){
$('#toggle3').click(function() {
$('.toggle3').toggle('slow');
var label = $(this).text();
if(label === "Elrejt"){
$(this).text("Mutat");
} else {
$(this).text("Elrejt");
}
});
}); -
raggg
senior tag
A $(document).ready() akkor fut le, amikor DOM betöltődött, gyakorlatilag ezután tudsz "feliratkozni" elemek eventjeire.
-
Jim-Y
veterán
Ott írták, rögtön az elején

"Also you create the jQuery onload() function below to add your functions."
$(function() {
// jQuery functions go here.
});És tudjuk, mert ugye inkább a hivatalos referenciát nézzük!
, hogy ezek ekvivalensek:All three of the following syntaxes are equivalent:
$(document).ready(handler)
$().ready(handler) (this is not recommended)
$(handler) -
Jim-Y
veterán
Na mindegy, nálam így működik..
<!DOCTYPE HTML>
<html lang="hu-HU">
<head>
<title>Teszt</title>
<meta charset="UTF-8">
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.0.0/jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$('.toggle3').toggle('slow');
return false;
});
});
</script>
</head>
<body>
<a href="#" id="toggle3">Animated Toggle</a><br /><br />
<div class="toggle3" style="display:none; background-color:#4CF;width:100px;height:100px;"></div>
</body>
</html>raggg: lemaradt egy zárő ;
-
Jim-Y
veterán
Van ez a jQuery toggle funkció: [link]
A linkelt oldalon működik, de saját html-ben már nem működik, akkor sem, ha szó szerint kimásolom a linkelt oldalról a kódot. Ha jsfiddlre bemásolom [link], akkor megint jó. WTF?

Itt a teszt.html head-je:
<head>
<title>Teszt</title>
<meta charset="UTF-8">
<script type="text/javascript" src="scripts/jquery-1.9.1.min.js"></script>
$('.toggle3').slideToggle('fast');
return false;
});
</script>
</head>Jó a js fájl elérési útja is, ellenőriztem. Mi hiányzik, vagy mi baja lehet?

szerk: a body-n belüli hivatkozás és div is szó szerint ki van másolva, és mégsem működik a teszt.html-ben.
nem lehet, hogy a böngésződben nincsenek engedélyezve a scriptek?
ja nem.. így, hogy belinkelted az egészet.. lemaradt a $(document).ready() fv.
és minek raktad bele, hogy return false?
-
raggg
senior tag
Van ez a jQuery toggle funkció: [link]
A linkelt oldalon működik, de saját html-ben már nem működik, akkor sem, ha szó szerint kimásolom a linkelt oldalról a kódot. Ha jsfiddlre bemásolom [link], akkor megint jó. WTF?

Itt a teszt.html head-je:
<head>
<title>Teszt</title>
<meta charset="UTF-8">
<script type="text/javascript" src="scripts/jquery-1.9.1.min.js"></script>
$('.toggle3').slideToggle('fast');
return false;
});
</script>
</head>Jó a js fájl elérési útja is, ellenőriztem. Mi hiányzik, vagy mi baja lehet?

szerk: a body-n belüli hivatkozás és div is szó szerint ki van másolva, és mégsem működik a teszt.html-ben.
Az ID-k jók? Nem szerepel véletlenül több helyen ez az ID? Próbáld meg a konzolban kiadni a szelektort, hogy visszadobja-e az objektumot amin dolgozna.
-
Sk8erPeter
nagyúr
nincs mit!
Most még a kis extensiont kiegészítem azzal, hogy megmutatja a letiltott kiegészítőket is, és kattintásra azt is lehet engedélyezni. Így még lesz is valami értelme.
Ergo így a kis ikonjára kattintva tudod engedélyezni/letiltani az extensiont, meg elindítani egy alkalmazást (lásd pl. ilyen alkalmazás az Angry Birds
), meg keresgélni is lehet köztük a kis mezővel.
Csak nem nagyon van időm, de majd ha kész, szólok. Nem olyan nagy szám amúgy, de mondjuk hasznos lehet, legalább csak amiatt, hogy hogyan lehet hozzáférni ehhez a részhez (chrome.management). -
Jim-Y
veterán
Bizony, frissítésnél felül fogja írni. Ezt elkerülendő lett volna jó a userscript (esetleg extension) megoldás.

Persze ez is egy megoldás, meg a kézi ikoncsere is, csak nálam ott a kíváncsiság, hogy esetleg scripttel vagy extension-nel megoldható-e. Tehát hogy a probléma megoldható-e ily módon. Mert ha igen, akkor lehetne egy hasznos extension-t (vagy scriptet) írni Chrome-ra, mert ilyen még nincs.
Kiegészítővel biztos nem lehet...mivel egyik kiegészítő a másikba csak úgy nem írhat..
-
Jim-Y
veterán
Ha annyira profi lennék, akkor biztos írnék egy extension-t, de nem vagyok az
Bár lehet, hogy extension-nel sem működne ez a dolog."Firefoxhoz nem készítettem még extensiont, de egyébként Te magad írtad, hogy ott is csak egy másik kiegészítő segítségével lehet felülbírálni a többi kiegészítő kinézetét. Mivel a Stylish is egy kiegészítő."
Igen, de a FF teljesen másképp épül fel, mint a Chrome, vagy nem is tudom, hogyan fogalmazzak
Ott van egy alap motor, de a felület tulajdonságai CSS-sel formázhatók, és a Stylish kiegben gyakorlatilag CSS-ek tárolódnak, így CSS-sel formázható a FF felülete (így a kiegek dolgai is akár). Na ez Chrome-nál nem így van. Ezért gondoltam az Userscript megoldásra, hogy hátha az majd működik, de ebben a formában nem úgy tűnik.Egészen konkrétan most a Bookmarks Menu ikonját akartam lecserélni, mert nem tetszik a sárga csillag
De akármelyik más kiegről lehetne szó, amelyiknek statikus ikonja van, a dinamikus ikonos dolgokkal (pl. időjárásjelentő kieg) nem akarok variálni.Az ikont innen szedtem -> http://www.objektivek.com/images/favicons/prohardver.hu.png
Mivel kitömörítve tárolja a kiegészítőt a chrome, így bele tudtam írni
Ezzel ugye az a gond, hogy nem tudom, hogy frissítésnél visszaáll-e, vagy sem, egyébként ennyit írtam a kódba:chrome.browserAction.setIcon({path: "http://www.objektivek.com/images/favicons/prohardver.hu.png"});
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, saját kiegészítőnél lehet állítgatni mindenfélét, csak itt most azt lett volna a lényeg, hogy egy "külső" userscript avatkozzon be abba, hogy milyen ikont olvas be a böngésző az adott kiegészítőhöz. De ahogy utána guglizgattam, lehet, hogy ez így nem is megoldható, ugyanis egy manifest.json nevű fájlban tárolja az ikonok elérési útját, a fájl pedig csak olvasható a böngésző számára elvileg, tehát gondolom egy script sem tudja ezt így felülbírálni...
Próbálkoztam egy ilyennel is (ez a kieg elérési útja a böngésző számára):
// @match chrome-extension://ffmdedmghpoipeldijkdlcckdpempkdi/*
Aztán ez lett volna az új ikont "hívó" script:
chrome.browserAction.setIcon({path: 'http://imagerz.com/QEAUWUtvAwMHBVhPEQVQ'});
De ez így nem működik, lehet, hogy tényleg sötétben tapogatózok, mert lehet, hogy a Chrome biztonsági beállításai miatt nem is lehet ilyesmit megcsinálni külső userscript-tel.
--
Firefox téma: igen, nagyon sok kiegészítő ikonja simán stylish addonnal cserélhető, illetve szinte minden formázható Firefox-on belül ilyen módon (url bar, gombok, tab háttér és stb.). Biztonsági dolgokhoz ennek nincs köze, a FF kinézete gyakorlatilag CSS-ekkel formázható, van 1 millió userstyle hozzá.

--
szerk:
(#2634) Jim-Y: Igen, letöltök egy kieget, azt installálja a Chrome és azok a fájlok (így az ikonja is) a gépemen tárolódnak. Ezt kellene lecserélni egy online tárhelyre feltöltött ikonnal.
Csak az említett problémák miatt nem hiszem, hogy ez lehetséges.
"Igen, saját kiegészítőnél lehet állítgatni mindenfélét"
Hát azért nem mindenfélét. Vannak szándékosan biztonsági korlátozások.
Most itt konkrétan az ikoncserére egy kiegészítős megoldást mutattam, userJS-sel teljesen biztos, hogy nem fogod tudni állítani. De annál normálisabb mókolás amúgy is egy saját kiegészítő használata, csak némi JavaScript-tudás kell hozzá. Egyébként Chrome-hoz nagyon jó a kiegészítős API, Operánál pl. kevésbé. Firefoxhoz nem készítettem még extensiont, de egyébként Te magad írtad, hogy ott is csak egy másik kiegészítő segítségével lehet felülbírálni a többi kiegészítő kinézetét.
Mivel a Stylish is egy kiegészítő."Próbálkoztam egy ilyennel is (ez a kieg elérési útja a böngésző számára):
// @match chrome-extension://ffmdedmghpoipeldijkdlcckdpempkdi/"
Ez így ebben a formában teljesen esélytelen. Eleve sokkal normálisabb megoldás az, hogy a felhasználótól engedélyt kell kérni, hogy egyáltalán hozzáférhet-e az a kiegészítő a többi kiegészítő adataihoz.
De ahogy írod, ezek szerint magához a Firefox-felülethez lehet egy CSS-fájlt készíteni, amivel a megjelenő elemek kinézetét felülbírálod. Na ennek még nem néztem utána, és valszeg nem is fogok, mert ha tehetem, kerülöm a Firefoxot.
Amit én belinkeltem, az az extension API-nak az a része, aminek segítségével a többi kiegészítő adataihoz is hozzáférhetsz, de ahhoz saját extensiont kell megírni. Nem biztos, hogy olyan bonyolult, majd lehet, hogy holnap kipróbálom, mire is jó ez, lehet-e így változtatni az ikonokat, mondjuk sanszos, hogy nem.
Konkrétan milyen extensionöknek szeretnéd megváltoztatni az ikonját? Csak azért kérdezem, mert akkor kiderülne, azok egyáltalán hogyan működnek. Pl. ha kattintasz az extension ikonjára a toolbaron, akkor nem változik az ikonja? -
Jim-Y
veterán
Igen, saját kiegészítőnél lehet állítgatni mindenfélét, csak itt most azt lett volna a lényeg, hogy egy "külső" userscript avatkozzon be abba, hogy milyen ikont olvas be a böngésző az adott kiegészítőhöz. De ahogy utána guglizgattam, lehet, hogy ez így nem is megoldható, ugyanis egy manifest.json nevű fájlban tárolja az ikonok elérési útját, a fájl pedig csak olvasható a böngésző számára elvileg, tehát gondolom egy script sem tudja ezt így felülbírálni...
Próbálkoztam egy ilyennel is (ez a kieg elérési útja a böngésző számára):
// @match chrome-extension://ffmdedmghpoipeldijkdlcckdpempkdi/*
Aztán ez lett volna az új ikont "hívó" script:
chrome.browserAction.setIcon({path: 'http://imagerz.com/QEAUWUtvAwMHBVhPEQVQ'});
De ez így nem működik, lehet, hogy tényleg sötétben tapogatózok, mert lehet, hogy a Chrome biztonsági beállításai miatt nem is lehet ilyesmit megcsinálni külső userscript-tel.
--
Firefox téma: igen, nagyon sok kiegészítő ikonja simán stylish addonnal cserélhető, illetve szinte minden formázható Firefox-on belül ilyen módon (url bar, gombok, tab háttér és stb.). Biztonsági dolgokhoz ennek nincs köze, a FF kinézete gyakorlatilag CSS-ekkel formázható, van 1 millió userstyle hozzá.

--
szerk:
(#2634) Jim-Y: Igen, letöltök egy kieget, azt installálja a Chrome és azok a fájlok (így az ikonja is) a gépemen tárolódnak. Ezt kellene lecserélni egy online tárhelyre feltöltött ikonnal.
Csak az említett problémák miatt nem hiszem, hogy ez lehetséges.
Szerintem inkább azt próbáld meg, hogy egy shell scripttel az appdatában lévő ikont cseréled ki az online tárhelyen lévővel, persze ugyanazon a néven, mivel a manifestben azt nem tudod átállítani..
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát, én annyira nem vágom a Chrome addon témát, de ha te igen, akkor írhatnál rá egy kieget
Annyit kellene csinálnia, hogy a telepített addonokat beolvassa egy oldalra, megjeleníti a default_icon-jukat és ott meg lehetne adni egy url-t egy textfield mezőbe írva, hogy honnan töltse be az új ikont
Gondolom seperc alatt megvan egy ilyen

Egyébként a Chrome ilyen szempontból eléggé fapad, mert a Firefox pl. simán userstyle-okkal szarrá moddolható... De ahogy látom, lehet, hogy a Chrome-nál nem is lehetséges ilyen mértékű beavatkozás, ha csak tényleg nem egy extension van rá írva, ami talán meg tudná ezt csinálni.
Ez eléggé függ az extensiontől is, amiről szó van.
Pl. jópár extension van, ami kattintásra megváltoztatja az ikonját, olyan is van, ami inicializáláskor állít be egy tetszőleges ikont, sőt, olyan is lehet, ami bizonyos időközönként update-eli az ikon kinézetét (most épp nem arra gondolok, ami badge-et tesz rá, mint az elég hasznos Prohardver! Eszközök extension)
Van is egy sample extension is a kattintós ikonváltoztatásra a Google vonatkozó oldalán: [link]Viszont ezzel a modulok default ikonjáról lehet infót kérni:
chrome.management >>> IconInfoAzt nem próbáltam, lehet-e ilyen módon a default ikonokat cserélni...
=
"Egyébként a Chrome ilyen szempontból eléggé fapad, mert a Firefox pl. simán userstyle-okkal szarrá moddolható..."
Hát az nem fapadosság, ha biztonsági okokból nem engednek minden szarhoz hozzáférést...
"userstyle" alatt a user stylesheetet kell érteni? user stylesheettel tudod módosítani egy Firefox-extension ikonját?
-
Jim-Y
veterán
Így van, a kiegészítők ikonjait szeretném lecserélni, nem a "gyári" böngésző ikonokat
Manuálisan cserélhetők lennének, hogy ha kézzel bemásolom és felülírom a gépen tárolt ikonokat, de így amikor frissül egy kiegészítő, akkor megint csak visszaáll az eredetire, ezért lenne kényelmesebb egy script, ami mindig felülírja egy weben tárolt ikonnal 
szerk: webstore-ból telepített kiegek, de ezeket mind kitömörítve tárolja a gépen appdata-n belül (lásd a kódban levő elérési út)
Hát.. csinálhatnál egy kiegészítőt, ami a háttérben futna, és kommunikálna azokkal a kiegészítőkkel amiknek az ikonját le akarod cserélni, csak sajnos ehhez mindkét kiegészítőben mókolni kéne, szóval nem megoldás:/ Szerintem csak az marad, hogy a az appdata-ban cseréled mindig az ikont, max ezt lehetne automatizálni...de ebben valaki más fog segíteni neked úgy érzem, én max a kiegészítőkben tudnék

-
Jim-Y
veterán
Üdv! Nem tudom ez a megfelelő topik-e, de gondolom inkább ide illik:
Google Chrome böngésző eszköztárában lévő ikont szeretnék lecserélni sajátra. A bővítmény ikonja a gépen van tárolva az "Appdata" könyvtáron belül.....
A lényeg:
Ezt az a gépen tárolt ikont szeretném lecserélni egy weben tárolt ikonra egy script segítségével (userscriptként futna a Tampermonkey nevű kiegészítővel).
Viszont nem értek igazán a javascripthez, egy ilyen scriptet találtam, ami a weben levő képeket cseréli szépen (az működött is), de hiába írtam át az elérési utakat, nem működött, mert ez a script egy dokumentumot vizsgál és azon belül cseréli le a képet, nálam viszont ugye magáról a böngészőről van szó és egy saját gépen tárolt ikonról weben tároltra cseréléséről.
var ilist = document.images;
for(var i = 0; i < ilist.length; i++) {
if(ilist[I].src == "%LOCALAPPDATA%/Google/Chrome/User%20Data/Default/Extensions/extensionid/icons/icon-24.png") {
ilist(i).src = "http://valami.com/icon.png";
}
}A %LOCALAPPDATA% csak egy rövidítés, először teljes,részletes eléri úttal próbáltam.
Tud valaki segíteni, hogy hogyan kellene módosítani ezt a scriptet, vagy hogyan nézne ki egy olyan, ami működne is? Nem tudom, hogy a Google Chrome, mint böngésző egyáltalán engedi-e magát userscripttel befolyásolni, szóval lehet, hogy nem is lehetséges, amit akarok.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Arc Raiders
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem vagyok js guru na 

, hogy ezek ekvivalensek: