Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
"Igen, saját kiegészítőnél lehet állítgatni mindenfélét"
Hát azért nem mindenfélét. Vannak szándékosan biztonsági korlátozások.
Most itt konkrétan az ikoncserére egy kiegészítős megoldást mutattam, userJS-sel teljesen biztos, hogy nem fogod tudni állítani. De annál normálisabb mókolás amúgy is egy saját kiegészítő használata, csak némi JavaScript-tudás kell hozzá. Egyébként Chrome-hoz nagyon jó a kiegészítős API, Operánál pl. kevésbé. Firefoxhoz nem készítettem még extensiont, de egyébként Te magad írtad, hogy ott is csak egy másik kiegészítő segítségével lehet felülbírálni a többi kiegészítő kinézetét.
Mivel a Stylish is egy kiegészítő."Próbálkoztam egy ilyennel is (ez a kieg elérési útja a böngésző számára):
// @match chrome-extension://ffmdedmghpoipeldijkdlcckdpempkdi/"
Ez így ebben a formában teljesen esélytelen. Eleve sokkal normálisabb megoldás az, hogy a felhasználótól engedélyt kell kérni, hogy egyáltalán hozzáférhet-e az a kiegészítő a többi kiegészítő adataihoz.
De ahogy írod, ezek szerint magához a Firefox-felülethez lehet egy CSS-fájlt készíteni, amivel a megjelenő elemek kinézetét felülbírálod. Na ennek még nem néztem utána, és valszeg nem is fogok, mert ha tehetem, kerülöm a Firefoxot.
Amit én belinkeltem, az az extension API-nak az a része, aminek segítségével a többi kiegészítő adataihoz is hozzáférhetsz, de ahhoz saját extensiont kell megírni. Nem biztos, hogy olyan bonyolult, majd lehet, hogy holnap kipróbálom, mire is jó ez, lehet-e így változtatni az ikonokat, mondjuk sanszos, hogy nem.
Konkrétan milyen extensionöknek szeretnéd megváltoztatni az ikonját? Csak azért kérdezem, mert akkor kiderülne, azok egyáltalán hogyan működnek. Pl. ha kattintasz az extension ikonjára a toolbaron, akkor nem változik az ikonja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Lexus, Toyota topik
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- MWC 2026: Kedves naplóm!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mesterséges intelligencia topik
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Corsair 2x16GB 3600MHz (32GB) Vengeance RGB RS DDR4 kit / 105Hó Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Erős (Lenovo LOQ) gamer Laptop! -i7 13650HX, RTX 4060 8gb, 16gb DDR5, 1tb SSD
- msi Vector 17 HX Nagyképernyős Gamer laptop 17" -35% i9-14900HX 16/1TB RTX 4070 8GB QHD+ 240Hz
- TCL 65C79K MiniLED 144hz Bang&Olufsen
- KERESEM! Audient ID4 MKII
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mivel a Stylish is egy kiegészítő.