Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jim-Y
    veterán

Igen, saját kiegészítőnél lehet állítgatni mindenfélét, csak itt most azt lett volna a lényeg, hogy egy "külső" userscript avatkozzon be abba, hogy milyen ikont olvas be a böngésző az adott kiegészítőhöz. De ahogy utána guglizgattam, lehet, hogy ez így nem is megoldható, ugyanis egy manifest.json nevű fájlban tárolja az ikonok elérési útját, a fájl pedig csak olvasható a böngésző számára elvileg, tehát gondolom egy script sem tudja ezt így felülbírálni...

Próbálkoztam egy ilyennel is (ez a kieg elérési útja a böngésző számára):

// @match chrome-extension://ffmdedmghpoipeldijkdlcckdpempkdi/*

Aztán ez lett volna az új ikont "hívó" script:

chrome.browserAction.setIcon({path: 'http://imagerz.com/QEAUWUtvAwMHBVhPEQVQ'});

De ez így nem működik, lehet, hogy tényleg sötétben tapogatózok, mert lehet, hogy a Chrome biztonsági beállításai miatt nem is lehet ilyesmit megcsinálni külső userscript-tel.

--

Firefox téma: igen, nagyon sok kiegészítő ikonja simán stylish addonnal cserélhető, illetve szinte minden formázható Firefox-on belül ilyen módon (url bar, gombok, tab háttér és stb.). Biztonsági dolgokhoz ennek nincs köze, a FF kinézete gyakorlatilag CSS-ekkel formázható, van 1 millió userstyle hozzá. :)

--

szerk:

(#2634) Jim-Y: Igen, letöltök egy kieget, azt installálja a Chrome és azok a fájlok (így az ikonja is) a gépemen tárolódnak. Ezt kellene lecserélni egy online tárhelyre feltöltött ikonnal.

Csak az említett problémák miatt nem hiszem, hogy ez lehetséges.

Szerintem inkább azt próbáld meg, hogy egy shell scripttel az appdatában lévő ikont cseréled ki az online tárhelyen lévővel, persze ugyanazon a néven, mivel a manifestben azt nem tudod átállítani..

Új hozzászólás Aktív témák