Hirdetés
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Netfone
- iPhone topik
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Mobil flották
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
nevemfel
üzenetére
player.cueVideoById(videoId) - ezen izzadtam is jó pár percet, akkor ezert nem ertettem.
Van még pár dolog ami nem világos, de mára már igen kifáradt az agyam.
Szépen átrágom magam rajta, mert nagyon nem értem mi merre miert hogyan.Ezt iframe -val csináltam először meg, de ahhoz nem tudtam lejátszó gombot rendelni.
Majd youtube oldalán írták, hogy api-val kell. Az meg nekem magas, így csak kimásoltam, és próbálgattam.
Már addig eljutottam, hogy kiszedtem a teljes oldalt amit az a pár sor lerenderel, azzal akartam megoldani, mert ott iframe van ismét, és azzal meg tudom oldani. De addigra te megcsináltad, és most azzal izzadok
Azert elszomorít, hogy töb mint 1 év után a függvények még mindig kifognak rajtam
De lesz ez még így se
Új hozzászólás Aktív témák
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest