Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
nevemfel
üzenetére
player.cueVideoById(videoId) - ezen izzadtam is jó pár percet, akkor ezert nem ertettem.
Van még pár dolog ami nem világos, de mára már igen kifáradt az agyam.
Szépen átrágom magam rajta, mert nagyon nem értem mi merre miert hogyan.Ezt iframe -val csináltam először meg, de ahhoz nem tudtam lejátszó gombot rendelni.
Majd youtube oldalán írták, hogy api-val kell. Az meg nekem magas, így csak kimásoltam, és próbálgattam.
Már addig eljutottam, hogy kiszedtem a teljes oldalt amit az a pár sor lerenderel, azzal akartam megoldani, mert ott iframe van ismét, és azzal meg tudom oldani. De addigra te megcsináltad, és most azzal izzadok
Azert elszomorít, hogy töb mint 1 év után a függvények még mindig kifognak rajtam
De lesz ez még így se
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G7 32" Ívelt Gaming monitor 1440p
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- Nintendo Switch Játékok EGYBEN baráti áron,akár viszonteladóknak is megéri. ELADÓ,VAGY CSERE,OLVASS.
- Eladó ASUS VP249QGR 24" gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- LG OLED TV 55CS6LA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest