Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Teasüti
üzenetére
"Arra... nem akarok válaszolni. Fáradt voltam hozzá akkor, és most is."
Aha, elgondolkodtató, hogy akkor a jövőben mennyire fáradjunk mi a neked adott válaszokkal. Hidd el, nekünk is időbe kerül másoknak válaszokat írogatni, nekünk is van munkánk, tanulnivalónk, magánéletünk, azt a pár percet sem kell, hogy rád szánjuk, amit esetleg tudnánk. Könyörgöm, kissé fordítva ülsz a lovon. Te akarsz segítséget, de úgy csinálsz, mintha te tennél szívességet. Sosem értettem az ilyen hozzáállást a fórumokon. Mintha itt valami fizetett segítőgépek ülnének a gép előtt, és egész nap várnák a segítési lehetőséget. Hát nagyon nem."Tasker milyen program? Írtam róla egy cikket. De röviden szólva éppen ezt tudja, amit te is írtál."
Látom sikerült felfogni a kérdés lényegét.
JavaScriptben programozol hozzá, ezzel kapcsolatban, meg a környezettel kérdeztem."És ha nem jsFiddle-szerű helyeken szokás dolgozni, akkor hol?
Ti ajánlottátok nekem, hogy erre való..."
Ne szívassál már... Szerinted mi hol mondtuk, hogy a jsFiddle munkára való?
Segítek, sehol. Arra való, hogy prezentálj demókat másoknak, megosszatok kódokat, meg együtt lehessen segíteni a másiknak abban, hogy egy célfeladatot hogyan lehet megoldani. Van változatkezelője, jól működik, valóban van kódszépítési lehetőség, ezzel a másik munkáját könnyíted meg, adott esetben sajátodat is, ha nincs valami normális programozási környezeted épp, de bakker, nem arra való, hogy a napi munkádat ott végezd.
A JSBin egyébként elég gyakran ment, ha már...
Egyébként nem azt mondtad, hogy más nyelvekben már programoztál? Akkor eddig hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 16G
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS érintő i7-1265U MX550 16GB 512GB NVMe magyar vibill ujjlolv IR kam gar
- Secretlab OMEGA gamer szék - Hibátlan
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
JavaScriptben programozol hozzá, ezzel kapcsolatban, meg a környezettel kérdeztem.