Hirdetés
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Teasüti #3713 üzenetére
"Arra... nem akarok válaszolni. Fáradt voltam hozzá akkor, és most is."
Aha, elgondolkodtató, hogy akkor a jövőben mennyire fáradjunk mi a neked adott válaszokkal. Hidd el, nekünk is időbe kerül másoknak válaszokat írogatni, nekünk is van munkánk, tanulnivalónk, magánéletünk, azt a pár percet sem kell, hogy rád szánjuk, amit esetleg tudnánk. Könyörgöm, kissé fordítva ülsz a lovon. Te akarsz segítséget, de úgy csinálsz, mintha te tennél szívességet. Sosem értettem az ilyen hozzáállást a fórumokon. Mintha itt valami fizetett segítőgépek ülnének a gép előtt, és egész nap várnák a segítési lehetőséget. Hát nagyon nem."Tasker milyen program? Írtam róla egy cikket. De röviden szólva éppen ezt tudja, amit te is írtál."
Látom sikerült felfogni a kérdés lényegét.JavaScriptben programozol hozzá, ezzel kapcsolatban, meg a környezettel kérdeztem.
"És ha nem jsFiddle-szerű helyeken szokás dolgozni, akkor hol?
Ti ajánlottátok nekem, hogy erre való..."
Ne szívassál már... Szerinted mi hol mondtuk, hogy a jsFiddle munkára való?Segítek, sehol. Arra való, hogy prezentálj demókat másoknak, megosszatok kódokat, meg együtt lehessen segíteni a másiknak abban, hogy egy célfeladatot hogyan lehet megoldani. Van változatkezelője, jól működik, valóban van kódszépítési lehetőség, ezzel a másik munkáját könnyíted meg, adott esetben sajátodat is, ha nincs valami normális programozási környezeted épp, de bakker, nem arra való, hogy a napi munkádat ott végezd.
A JSBin egyébként elég gyakran ment, ha már...
Egyébként nem azt mondtad, hogy más nyelvekben már programoztál? Akkor eddig hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- Facebook és Messenger
- Apple MacBook
- iPhone-t használók OFF topikja
- iPad topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest