Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nefri
csendes tag
Tehát a lista úgy néz ki, hogy első oszlop "elemSzám" {4789} (ezt az egy elemet tartalmazza), második oszlop "aktév" {2016} (ezt az egy elemet tartalmazza) ennyi a lista (2 oszlop, 1 sor). Feladat: Kiolvasni az évszámot és ha nem egyezik a jelenlegi évszámmal akkor az "elemSzám"-ot visszacsökkenteni 1-re, az évszámot pedig javítani az aktuális évre. Tehát ez a kód évente csak 1* kell, hogy lefusson.
Időközben am megoldottam a problémát azzal, hogy találtam egy megoldást, hogy egy .update-en belül írjam át mind a két értéket és nem kell két külön update-et létrehozzak. Viszont ugyanebben a kódban eredetileg volt még egy ID generálós rész is, ahol ezt a két értéket felhasználva hoztam létre az ID-t. Ennek a résznek a frissítést követően kellett volna lefutnia, viszont ezt nem tudtam elérni, hogy megvárja, mindenképpen egyszerre akart lefutni, így végül kénytelen voltam egy másik eseményhez hozzárendelni. Ez ugyan jelenleg megoldotta a problémát, de a jövőben biztos, hogy lesznek esetek amikor, nem lehet így kicselezni a sorrendet. Tehát a kérdésem az lenne, hogy ha feltesszük, hogy a korábban linkelt kódom megfelelően működik, akkor, hogyan és hová kéne hozzáírnom az ID generálós részt, hogy biztosan az esetlegesen bekövetkező frissítést követően olvassa csak ki a rekordokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Alkoholista nevelde
- Avast! Antivirus topic
- Napelem
- Steam topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Óra topik
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- További aktív témák...
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 PRO 3500U !! 16GB !! RAM 256GB ssd FHD-TOUCH vill-bill, + laptop táska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest