Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Tényleg nagyon komolyak ezek a DevTools-újdonságok! Rengeteget fog számítani fejlesztésnél, debuggolásnál.
Amúgy az a rész vicces, ahol elemzik a jQuery jelenlegi hülyeségeit, amik jelentősen rontják a teljesítményt, és szinte következetesen azt hozzák ki a dologból, hogy használj plain JavaScriptet.
Egyet leszámítva, hogy ne használd a .hide()/.show() metódusokat, mert rohadt lassú, inkább váltogasd az osztályokat az elemen az elrejtéshez/megjelenítéshez - na én ezt speciel régóta követem, pedig nem vágtam, hogy ilyen komoly teljesítménybeli problémák vannak vele, mert szebb is, hogy nem égetődik bele a kódba a display:none; vagy display:block;.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyet leszámítva, hogy ne használd a .hide()/.show() metódusokat, mert rohadt lassú, inkább váltogasd az osztályokat az elemen az elrejtéshez/megjelenítéshez - na én ezt speciel régóta követem, pedig nem vágtam, hogy ilyen komoly teljesítménybeli problémák vannak vele, mert szebb is, hogy nem égetődik bele a kódba a