-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Tényleg nagyon komolyak ezek a DevTools-újdonságok! Rengeteget fog számítani fejlesztésnél, debuggolásnál.
Amúgy az a rész vicces, ahol elemzik a jQuery jelenlegi hülyeségeit, amik jelentősen rontják a teljesítményt, és szinte következetesen azt hozzák ki a dologból, hogy használj plain JavaScriptet.
Egyet leszámítva, hogy ne használd a .hide()/.show() metódusokat, mert rohadt lassú, inkább váltogasd az osztályokat az elemen az elrejtéshez/megjelenítéshez - na én ezt speciel régóta követem, pedig nem vágtam, hogy ilyen komoly teljesítménybeli problémák vannak vele, mert szebb is, hogy nem égetődik bele a kódba a display:none; vagy display:block;.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest