- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óriáskészülék, kis akksival
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4nY
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok programozó. Nagy nehezen több óra alatt és keresgélés által megírtam, hogy a embedelt youtube videó végét érzékelje az oldal és felugorjon egy doboz ahol megosztási lehetőséget szeretnék felajánlani de keresgélek és úgy látom js-ben alerten kivül más nem nagyon van erre vagy nem találom.
function onPlayerStateChange(event) {
if (event.data == YT.PlayerState.ENDED) {
alert('Tetszett a videó?');
}
}alert helyére szeretném megoldani egy szép dizájnos dobozt, facebook, twitter gombokkal.
Hogy tudnám ezt megoldani? Fizetnék is érte ha szükséges. Szerintem egy hozzáértőnek pár sor, max 10 perc. HTML/CSS -ben meg tudnám csinálni de ugye azt nem támogatja így.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2041, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest