Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Lehet altalanosabb topikban kellene feltennem a kerdesem, passz. Projekt otletre varnek javaslatokat csupan, hogy mit keszitenetek abban az esetben, ha a munek tartalmaznia kell
- oroklodest
- stat es peldanytagokat
- private, protected, public lathatosagot
- alapertelmezett konstruktort, super(), this()
- tombot
- Kollekciot (List, Set) es Map-et
- Kivetelkezelest
- Pufferen keresztuli irast vagy olvasast
- Billlentyuzetrol valo olvasast / kepernyore irast
- fajlbol olvasast/fajlba irastKulon-kulon mindre tudok peldat hozni, illetve ertem a mukodesuket, am most egy egyseges feladat nem igazan jut eszembe.

Illetve ha grafikusan szeretnem megvalositani a programom, akkor milyen egyszeruen es gyorsan tanulhato frameworkot ajanlanatok?
Koszi!
Udv. core2
-
-
Sziasztok!
Most kezdek ismerkedni a Javaval a C# mellett - azt már kezdem érteni (tudom, ilyet igazából sohasem mondhatok, mert mindíg van új ismeretlen része) - és rögtön meggyűlt a bajom az Eclipse-szel.
- Lassú (adataimnál látható 8G RAM-os gépen)
- Képtelenség bejutnom kód nézetbe, hogy kell ennél ezt kivitelezni?Visual Studioban 1 kattintás.
Biztos itt is egyszerű, csak nem jöttem mlg rá.Üdv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest