Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Lehet altalanosabb topikban kellene feltennem a kerdesem, passz. Projekt otletre varnek javaslatokat csupan, hogy mit keszitenetek abban az esetben, ha a munek tartalmaznia kell
- oroklodest
- stat es peldanytagokat
- private, protected, public lathatosagot
- alapertelmezett konstruktort, super(), this()
- tombot
- Kollekciot (List, Set) es Map-et
- Kivetelkezelest
- Pufferen keresztuli irast vagy olvasast
- Billlentyuzetrol valo olvasast / kepernyore irast
- fajlbol olvasast/fajlba irastKulon-kulon mindre tudok peldat hozni, illetve ertem a mukodesuket, am most egy egyseges feladat nem igazan jut eszembe.
Illetve ha grafikusan szeretnem megvalositani a programom, akkor milyen egyszeruen es gyorsan tanulhato frameworkot ajanlanatok?
Koszi!
Udv. core2
-
-
Sziasztok!
Most kezdek ismerkedni a Javaval a C# mellett - azt már kezdem érteni (tudom, ilyet igazából sohasem mondhatok, mert mindíg van új ismeretlen része) - és rögtön meggyűlt a bajom az Eclipse-szel.
- Lassú (adataimnál látható 8G RAM-os gépen)
- Képtelenség bejutnom kód nézetbe, hogy kell ennél ezt kivitelezni?Visual Studioban 1 kattintás.
Biztos itt is egyszerű, csak nem jöttem mlg rá.Üdv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest