- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok!
Egy olyan java desktop app a feladatom, mint kb a BKK Futár, csak leegyszerűsítve. Tehát egy térképes app, amire adatbázisból (rendelkezésre áll) kapott pontokon megjelenítem a megállókat, útvonalakat stb.
Szerintetek milyen térkép szolgáltatóval kellene ezt megoldani? Google maps static api-t javasoltak, viszont az csak egy képet ad vissza, amivel az alap zoom és arrébbpozícionálást nem tudom megoldani.
Mivel az útvonaltervezés lesz a fő funkció, így egy egész (minden funkcionalitással rendelkező) google maps használata már nem jó.
-
XP NINJA
őstag
válasz
Drizzt #10292 üzenetére
Az első megoldással próbálkoztam, hozzá is adtam cmd-ből a bkk.hu cert-et, de ugyanaz a hiba. Pedig leelenőrizve is hozzáadta. Van más amit még meg kell csinálni hogy észre vegye? Illetve ez így gép specifikus lesz? Vagy valahogy meg lehet oldani hogy máshol is meglegyen ez a cert?
-
XP NINJA
őstag
Próbáltam már, de így meg az SSL-el van gondja
javax.net.ssl.SSLHandshakeException: sun.security.validator.ValidatorException: PKIX path building failed: sun.security.provider.certpath.SunCertPathBuilderException: unable to find valid certification path to requested target
-
XP NINJA
őstag
Egy fájlt próbálok letölteni linkről, de mindig egyből completed, és csak 1kb-os lesz. A kód működik, mert pl a notepad linkjével megy.
FileUtils.copyURLToFile(URL("http://www.bkk.hu/gtfs/budapest_gtfs.zip"), File("bkk"))
FileUtils.copyURLToFile(URL("https://notepad-plus-plus.org/repository/7.x/7.6.3/npp.7.6.3.Installer.exe"), File("bkk"))Csak egy dolgot vettem észre, hogy a bkk linkre egyből tölti le a fájlt, nem dobja fel hogy válasszam ki hova töltse le. Más linkek viszont igen, azok pedig működnek.
-
XP NINJA
őstag
válasz
Aethelstone #10284 üzenetére
Több txt-ből lenne több tábla, és lennének relációk
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok!
GTFS adatokat szeretnék feldolgozni, első lépésként szeretnék mindent adatbázisban eltárolni, ami txt-ben érkezik, leegyszerűsítve így néz ki:
agency_id,route_id,route_short_name
BKK,0050,5
BKK,0070,7Az SQLiteStudio-t próbálgattam, kézzel szépen működik, importálja és fel is darabolja az adatokat, viszont az alkalmazásnak ezt mondjuk minden nap meg kellene csinálnia, hátha frissülnek az adatok. Hogy lehetne ezt kódból megvalósítani? Vagy mit javasoltok, mit használjak? A legnagyobb txt 9 millió soros, de szerintem relációs adatbázisra lenne szükség.
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami anyagot c#-ról javara való áttéréshez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gamepad
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Gurulunk, WAZE?!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- OLCSÓ MONITOROK
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest