- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Pörögnek az Ulefone Armor eladások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atapi
senior tag
"Ez: newmap.put(3,"is great") --> Beleteszi a 3. helyre az "is great" stringet."
lehet, hogy csak nem figyeltél a megfogalmazásra, de ez az állítás nem igaz. a map kulcs-érték párokat tárol, az elemeknek nincs rögzített helye (mint pl egy List esetén az x. elem), legalábbis a hashmap rendezetlen, így nincs garancia arra, hogy mi hova kerül, csak az garantált, hogy egy kulcshoz egy adott érték tartozik, és a kulcs alapján ezt az értéket kapod vissza. ez azt jelenti, hogy nem a 3. helyre helyezed a példában a sringet, hanem a 3 kulcshoz rendeled hozzá. a példa szerencsétlen abból a szempontból, hogy kiíratásnál a természetes sorrend érvényesül, azaz növekvő sorrendben kerülnek kiírásra a kulcs-elem párok, de ez nem mindig van így, nem lehet rá számítani. lehet, hogy most feleslegesen téptem a billentyűzetem és tudod ezeket, de a megfogalmazásod nem ezt sugallta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- Futás, futópályák
- Parfüm topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest