Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
válasz
Lortech #9359 üzenetére
Ok, hogy OFF topic, de mivel a processing java alapú és nincs külön fórumja, ezért nem találtam más helyet.
Nyilván nem pátyolgatást kértem, azért, hogy nekem jó legyen, hanem kereslet-kínálat alapon egy másik diákot keresek, ahogyan ezt korábban kifejtettem.
A prog.hu-n felraktam álláshirdetés kategóriába is, de senki nem jelentkezett. Itt is van ilyen topic? Megadod a linket?
A magyar ugarra meg azért utaltam, mert csak a magyar ilyen bunkó, hogy nem segíteni akarnak, hanem összefogva belekötnek a másikba és ítélkeznek, ha segítséget mer kérni.
Nem gondolom, hogy itt mindenki minden diplomáját segítség és konzultáció nélkül csinálta meg.
Egyébként ez lesz az ötödik diplomám: közgazdász Bsc, közgazdász Msc, EU szakközgazdász poszt. grad, Társadalomtudományi és gazdasági szakfordító poszt. grad. (német és angol) és most PTI Bsc. Sajnos ezt már csak levelezőn tudom végezni, mert dolgoznom kell és nem tudok egész nap a neten kutakodni a megoldások miatt a 40 órás melom mellett. Elég sokat keresgéltem már, de eddig nem akadtam semmi tökéletesen használhatóra.
A többi tárgy ebben a félévben természetesen 4.0 átlaggal megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Szólánc.
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest