- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
Helyettem nem kell elmenni vizsgázni, de levelezőn akkora fos az oktatás és emiatt keresek korrepetálásra tanárokat. Ha itt nem lehet ilyesmit, akkor hol máshol ? Olyan helyre (fórumra) lenne szükségem, amit nem 5-6 éve látogattak, mert pl. az index fórumon a processing több éve halott, néztem a logouton is, ott egyetlen egy hozzászólás volt 2011-ben, a processing.org fórumában meg senki nem tudja megoldani a feladatot.
De nekem nem az kell hogy csinálja meg helyettem ezt vagy azt hanem KORREPETÁLÁS!!! Sajnos évi 400 ezer Ft-os tandíjért nem jár megfelelő oktatás a levelezősöknek. Az iskolát inkább nem nevezem meg egyelőre, de ennyi pénzért többet várnék.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest