Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Babszem kamerarendszer kerül az iPhone 18 Pro előlapjára
- Microsoft Rewards
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
PROHARDVER! témák
IT café témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Elden Ring
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Az a baj, hogy a csapatban mindenki "kezdő" java-s (cégen belül sincs más). Van egy egyetemi oktató, aki jól vágja az algoritmusokat, de a scrum, unit tesztelés, és minden ami a szoftver fejlesztéshez tartozó toolok (clean code, code review) irtózik. A többiek is más nyelvben van munkatapasztalatuk, de ha én nem nyomom meg, hogy na menjünk sprintet tervezni, akkor elülnek a gép előtt. Meg ha valami új dolog van, hogy JavaFX-ben hozzunk létre a GUI-t akkor mindenki mondja, hogy ő még sosem csinált, és nem vállalná be, akkor mivel én "bátor gyerek" vagyok, ezért megcsinálom én, én sem csináltam sosem, de van dokumentáció. Mindenki kezdő Java-ban (meg senki sem senior) így egy kicsit nehéz. Én meg nem félek a kihívástól de én is jeleztem már a vezetőség felé, hogy kell a senior, mert én ehhez még kevés vagyok, de nyitott. Tudom jól, hogy a jó "alapok" fontosak, de ha "magamra vagyok utalva" akkor nem sokat tehetek, a fórumon meg tőlem tapasztaltabbak vannak