Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
bambano #7919 üzenetére
Na majd erre fogsz olyan válaszokat kapni, hogy nem győzöd kapkodni a fejed. Nekem olyan szempontjaim vannak hasonló problémákra, hogy legyenek az egyes rétegek teljesen különválasztva, magyarán ne legyen olyan hibrid megoldás, ami keveri a szerveroldali és kliensoldali technológiát (pl gwt). Legyen egy kliens oldali framework, és egy SOA backend. Nekem a Spring backend és az ExtJS jött be eddig a leginkább. Utóbbit azért használom szívesebben, mert nem dizájnerek találták ki.
Dinamikus formokat saját megoldással raktunk össze, akármilyen technológia is volt a frontenden. Ha a dizájn nem az egyedi brandelés irányába menne el, akkor ennél gyorsabb eszközt nem nagyon találsz. Már nem farokméregetésiből, csak eddig ezt tapasztaltam
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Bitcoin topic
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- További aktív témák...
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest