- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
A Versions Maven plugin tudja ezt valamennyire. Az mvn versions:use-latest-versions a POM-ban átírja az összes verziószámot az elérhető legújabbra. Viszont én nem ajánlom, hogy ezt használjad. Inkább érdemes az mvn versions:display-dependency-updates parancsot meghívni. Ez nem írja át a POM-ot, csak a konzolra printeli a frissebb elérhető dependenciát, ha van. Ezután kézzel érdemes beírni a POM-ba, és megnézni minden működik-e, ahogy kell. A kompatibilitást nem tudja garantálni, erre nincs módszer, bármikor eltűnhet egy metódus az API-ból, vagy megváltozik a viselkedése egy osztálynak, ezt a Maven nem fogja tudni kideríteni.
Igen, erre ideális egy branchet létrehozni, bár én utálom az SVN branch-eit. Itt le van írva, hogyan tudsz SVN-ben branchet létrehozni, commitolni benne majd később mergelni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest