- Apple Watch
- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZTE.
Az szerintem amugy sokkal jobb ha megvan hatarozva, hogy mit kell csinaljon, mit kezeljen le, stb, a tavalyi beadando olyan volt hogy, 2 feladat specifikalva, 1-1 napot elszorakoztam vele hasonlokepp amint irod, de ott legalabb fixen tudtam hogy mit csinaljak.Ilyen egyszeru dolgok nekem is eszembe jutottak, en amugy egy kvizes cuccra gondoltam, egy kviz interface, abbol kulonbozo tipusu kvizek, megoldasok private-ba, kvizek egy tombbe, peldanyositas nelkul statikus metodusokkal elkerni a nevuket, adataikat ckilusba amihez iteratort hasznalok stb, ott akadtam meg, hogy a protected tagot hogy vigyem bele ertelmesen, ugy hogy latszodjon, hogy ertem, akkor ket package kellene, na de akkor a masodikba kellene az elsobol hasznalni valamit amivel szemleltetem, hogy a protectedet nem erhetem el, na de mit, ugy hogy ne legyen tul bonyolult atnezni a gyakveznek, mert ugye ezt is leirtak.
Na mindegy, hatha jon meg valaki valami jo otlettel, ha nem, akkor holnap nekiallok s valahogy osszekalapalom a szuper all-in-one progit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ASUS brand PC régi játékokhoz (Pentium D 2.8ghz, 1GB DDR2, 7200GS, 160GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest