Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lanszelot
üzenetére
Android? Ha igen, akkor az Android topikban kellene feltenni a kérdést, mert ott más megoldás kell (újrahívni az intentet, vagy nem tudom, nem értek hozzá).
Ha asztali program, akkor több lehetőség is van, pl. ProcessBuilder-rel elindítasz egy új példányt a programodból, a jelenlegiből pedig kilépsz System.exit()-tel. Vagy a Runtime.getRuntime().exec() metódussal indítasz egy új példány, és kilépsz a jelenlegiből.
Vagy ha kicsit softosabb újraindítás kell, akkor csinálhatod azt, hogy a main() metóduson belül egy másik metódusba (pl. launch) rakod a programod lényegi részét, és ezt a metódust bármikor újra tudod hívni.
De végső soron visszaállíthatsz mindent alapra egy metódussal, de ezzel kapcsolatban nekem vannak kétségeim, elég könnyű hibázni, főleg, ha vannak statikus metódusaid is.Nyilván a konkrét megvalósítás erősen függ attól, hogy pontosan mit és hogyan csinál a programod.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Windows 11
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő