- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
őstag
válasz
lanszelot
üzenetére
Android? Ha igen, akkor az Android topikban kellene feltenni a kérdést, mert ott más megoldás kell (újrahívni az intentet, vagy nem tudom, nem értek hozzá).
Ha asztali program, akkor több lehetőség is van, pl. ProcessBuilder-rel elindítasz egy új példányt a programodból, a jelenlegiből pedig kilépsz System.exit()-tel. Vagy a Runtime.getRuntime().exec() metódussal indítasz egy új példány, és kilépsz a jelenlegiből.
Vagy ha kicsit softosabb újraindítás kell, akkor csinálhatod azt, hogy a main() metóduson belül egy másik metódusba (pl. launch) rakod a programod lényegi részét, és ezt a metódust bármikor újra tudod hívni.
De végső soron visszaállíthatsz mindent alapra egy metódussal, de ezzel kapcsolatban nekem vannak kétségeim, elég könnyű hibázni, főleg, ha vannak statikus metódusaid is.Nyilván a konkrét megvalósítás erősen függ attól, hogy pontosan mit és hogyan csinál a programod.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HP Probook 445R G6,FHD,14",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 850W 80+PLAT / 1TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo ThinkPad E495,14" FHD,AMD Ryzen 5 PRO 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ELADÓ Nvidia Geforce 9800 GX2 /dupla GPU .. nv SLi/ !!!
- Club 3D Radeon 9600XT 128MB 128 bit, AGP grafikus kártya
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest