Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Elnézést, hogy ennyire felhúztam magam a dolgon. Valóban sürgős lett volna vagy legalábbis mihamarabb szerettem volna a témával foglalkozni, de másképp alakult és ezért csak ma néztem rá. Tehát jól érzékelted. A guglizással igazad van, de a címszavak nem ugrottak be ezért nem vezettek akkor eredményre a találatok.
A segítséget köszönöm, megnéztem a linket is és kerestem a címszavakra is. Pontosan ilyesmire lenne szükségem. Át is nézem mihamarabb a talált oldalakat.mobal: Tőled is elnézést szeretnék kérni, a sértettség és a tanácstalanság beszélt belőlem. Máskor próbálok mérsékeltebb lenni.
Ha van erre lehetőség és nektek is megfelel javasolnám a problémás hozzászólások törlését, mivel egyáltalán nem vág a témába és 10 év múlva nem akarom újraolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Arc Raiders
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Gyúrósok ide!
- Metal topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest