Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy programot készíteni. Fontos, hogy legyen külön egy server-em illetve a kliensem. Mindettőt én készíteném. Meg szeretném valósítani, hogy a Server streameljen egy zenét a kliens felé. Tehát az egészet úgy képzeltem el, hogy mondjuk megnyomok egy gombot a kliens oldalon, a gombnyomásra elküldi a servernek a zene nevét amit szeretnék lejátszani, a server ezt követően elkezdi streamelni a kliens felé a zenét, a kliens lejátsza. Nem szeretném menteni sehova kliens oldalon. Csak stream kellene.
Ismertek valami olyan library-t ami segítségemre lehet ebben? Hogyan érdemes megvalósítani ezt a folyamatot?Minden tanácsot szívesen fogadok.
Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest