Hirdetés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Google Pixel topik
- Ultra és Racing változatot kapott a OnePlus Ace 5
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devastator
tag
Tanul itt valaki, műszaki menedzsernek? Lenne pár kérdésem ahhoz a szakhoz.
-
Devastator
tag
Ez azért egy cseppet megnyugtató. Ezt a becsületességet, hogy kell értelmezni? A fejébe verik a hallgatónak, hogy ezt így meg így, nem pedig ott hagyják őt, hogy old meg magad, vagy ez reménytelen?
Meg azért a gépész szakma nagy része erre épül. Meg vannak itt ilyen mechanika, meg gépelemek(olvasgattam már egy kicsit). De meg lesznek azok valahogy. -
Devastator
tag
Helló. Én a BME-GPK karon belül is a gépész, illetve a mechatronikai mérnök érdekelne. Mivel életemben nem tanultam műszaki rajzot, (mivel gimnáziumból jönnék) ott meg fog tanítani az egyetem ezekre a hiányosságokra? Egyáltalán, hogy nem szakközépből mennék mekkora hátrányt jelent? Bárki, aki odajár, vagy ne adj isten pont ilyen problémája volt neki is lökjön már meg infókkal.
Jöhet privibe is akár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xbox tulajok OFF topicja
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- PlayStation 5
- Metal topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest