- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfwood
csendes tag
Hello. Véletlen elírás történt.
Már megtaláltam az ideális házat.
Jó nagy és jó a szellőzése. Ilyet használok máshol is. Gondoltam egyet ide miért ne lenne jó?
Szóval röviden egy Codegen 9011 típusú házra esett a választásom, amit a kedves kollegánál már meg is találtam. De itt merült fel bennem a következő probléma, ami megoldásán most töröm a fejem. Mivel az itx es alapon csak 1 db pci csatlakozási lehetőség van én teszek bele egy 3-as elosztót 2db a raid kártyáknak és 1 et a + hálónak. Eddig ilyen megoldáson gondolkodom, hogy alul az itx es alaplapnak kifúrom az alap lyukait és vágok bele menetet(csavar), vagy műanyag pattintó szögeccsel rögzítem. A vízszintesen fekvő PCI elosztó foglalatba a kártyák függőlegesen álnak, felöl és alul kapnak egy lefogató részt, így nem tudnak majd elmozdulni. Vélemény?
Egyéb megoldás,vélemény javaslat? Minden jöhet. üdv wolfwood
-
wolfwood
csendes tag
Hello. Házzal kapcsolatban én a nagy mellet döntöttem. Megspórolok vele egy kisseb vagyont-nagyobb.
Par ezer Ft ért kapok nagy házat táppal, amiben minden kényelmesen elfér, a többiből vehetek egyebet. Ez a garázsötleted tetszik. Nálunk ott télen-nyáron 15 fok van. Ha telepakolom ventilátorral garantált szelőzése lesz, kap egy szünetmentest és feszvédelemmel. Ha esetleg van még valami jó ötlet szívesen várom.
Üdv wolfwood
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egérpad topik
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest