- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JóGéza
aktív tag
Szia!
Ezt az oldalt nézd meg: Szacsee mini pc-je.
A cikkben linkeli az általa használt lap fórumát. Azt is érdemes lenne átolvasnod. -
beencee
őstag
Nem a 3k miatt mondtam, hanem a nagyobb fogyasztás miatt...
Ház ügyben én inkább a barkács, vagy a brand házak helyi beszerzése, vagy valami régi különlegességbe (pl. Sony VAIO Desktop) való építkezésre esküszöm...
Az én home-serverem ilyen. -
nyunyu
félisten
Regebben linkeltem egy Zooty miniITX hazat a D201GLY topikba, amibe vagy 2x3.5" vagy 3x2.5" vinyo fer el. (mas kerdes, hogy a hatuljaban levo 2x4 centi venti neha egy 3.5" vinyohoz sem eleg)
60W tappal ~20+afa.DiamondMax 21 vinyo??? Miert pont az????
Kinezett alaplapot meg pont nem lehet kapni, mert kozben kijott a ketmagos tesoja 5k-val dragabban. (D945GCLF2)
Ja, alaplap gyarilag nem tud RAID-et, ugyhogy max. szoftveresen tudod megoldani.
-
beencee
őstag
Természetesen ki tudna szolgálni, kb. úgy 2-3%-os terheléssel... Két dolog:
(1) Amit nem értek, az a RAID0, egy home-severnél inkább az adatbiztonság a lényeges (dokumentumok, fényképek, zenék, filmek tárolása), tehát inkább RAID1, nem kell ezt az ehhez a feladathoz amúgy is túl gyors gépet tovább gyorsítani RAID0-val...
(2) Illetve ODD sem kell bele sztem, legfeljebb az elején kell az installáláshoz, utána mire használnád?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest