- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
Ha az S szerias ismeroseid mar evek ota csak Samsungot hasznalnak akkor nem erzik a kulonbseget. Nem allitottam en sem es szerintem mas sem hogy az Exynos modemjei minden korulmwnyek kozott rosszak. Azt viszont igen, hogy mind a Qualcomm Snapdragon, mind a Kirin es Mediatek veteli erossege raver az Exynosokra. Ahol azok ak meg van jele, sokszor az Exynos 1 palcika vagy annyi sem. Ezen felul ha rateszed a twnyered a twlefon tetwjere akar csak hatulrol ugy fogod meg mar zuhan is 2-t a jelerosseg. Nalam is, sokan masoknal is. Mas telwfonok al ilyen esetben max 1 csikot veszit vagy annyit sem. Persze a Samsungokkal is lehet twlwfonalni boven szinte mindenhol, de ez a terwroproblema es adotornyok folyamatos scannelese is zabalja az akksit.
-
csiki_92
aktív tag
Én is nemrég vettem A54-et, eddig én sem tapasztaltam semmilyen térerőproblémát, pedig ingáztam is az országban, sehol semmi gond. Sőt, ahol lakom az épületben a Vodafone térereje nem a legerősebb, az A54-nek mégis stabilabb a vételi erőssége, mint a korábbi Snapdragonos Redmi Note 9 Pro-mnak volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest