Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• c0p1

tag

Nekem teljesen megfelel ez a telefon. Iphone 12 Pro-ról költöztem át. Nagyon vacakolt a melegedéssel, dadog olykor és az üzemidő se volt már az igazi.

Lehetőségem flagshipet venni meg nem volt ebben az időben és már nem is hajt már ez a flagship hype.

Kerestem egy androidos modellt, mert hiányzott a rendszer is a rugalmasságával.
    Androidon nekem volt Xperiám, HTC-m, Galaxy-m, Xiaomim...

A Samsung volt az, ami nekem bevált, emiatt mentem neki ennek a telefonnak novemberben. Az égvilágon semmi bajom nincs vele. Nem vagyok poweruser, gamer. Zenét hallgatok, videozom sokat és a kamerát használom sokat és a szerkesztéseket. Erre kell egy megbízható optika és egy stabil vas, ami elviszi a video rendeleréseket.

Eddig sose melegedett úgy, mint pl az iphone, pedig Ghánában alap a 30 fokos párás, meleg idő.

Idáig szuperul dolgozik.

Néztem Nothing Phone 2-t is például, mert a design nagyon tetszik, de a kamera gyenge, és nekem a munkámhoz nagyon szükséges. Előző évi flagship meg nem érdekelt, mert szeretném a szoftveres támogatást élvezni.

A Xiaomi pl nálam pocsék tapasztalat volt, mivel a telefon (Mi9) másfél év után egyszerűen meghalt, se kép se hang, nem beszélve az előre telepített szoftverekkel és állandó reklámokkal. A OnePlus, Vivo és társai nem rosszak, de a kamerák nem az igaziak, ha meg minden a helyén van, jóval többe kerülnek a modelljeik, mint az S23FE.

Magyarul, biztonságra mentem.

Afrikában vannak olyan márkák, mint az Infinix vagy a Techno, de még nem érzem őket elég érettnek arra, hogy benevezzek egy telefonra tőlük (bár az Infinix összecsukható telefonja érdekes és pont ezen az áron adják).

Szerintem az S23FE csomag és ajánlatfüggő, hogy megéri-e. Nekem megérte az afrikai 256GB kiszerelés 230.000 forintért - tok, buds, biztosítás.

Ami nekem nem tetszik, a káva meg a bumburnyák méret, főleg az iphone pro 12 után, de megszoktam már, a tok meg matt, érdes, tehát a telefon se fog csúszkálni ide-oda.

• c0p1

tag

Nekem teljesen megfelel ez a telefon. Iphone 12 Pro-ról költöztem át. Nagyon vacakolt a melegedéssel, dadog olykor és az üzemidő se volt már az igazi.

Lehetőségem flagshipet venni meg nem volt ebben az időben és már nem is hajt már ez a flagship hype.

Kerestem egy androidos modellt, mert hiányzott a rendszer is a rugalmasságával.
    Androidon nekem volt Xperiám, HTC-m, Galaxy-m, Xiaomim...

A samsung volt az, ami nekem bevált, emiatt mentem neki ennek a telefonnak novemberben. Az égvilágon semmi bajom nincs vele. Nem vagyok poweruser, gamer. Zenéthallgatok, videozom sokat és a kamerát használom sokat és a szerkesztéseket. Erre kell egy megbízható optika és egy stabil vas, ami elviszi a video rendeleréseket.

Idáig szuperul dolgozik.

Néztem Nothing Phone 2-t is például, mert a design nagyon tetszik, de pl a kamera gyenge, és nekem a munkámhoz nagyon szükséges a jó képesség. Előző évi flagship meg nem érdekelt, mert szeretném a támogatást élvezni szoftveresen. Xiaomi pl nálam pocsék tapasztalat volt, mivel a telefon (Mi9) másfél év után egyszerűen meghalt, se kép se hang, nem beszélve az előre telepített szoftverekkel és állandó reklámokkal. A OnePlus, Vivo és társai nem rosszak, de a kamerák nem az igaziak, ha meg minden a helyén van, jóval többe kerülnek a modelljeik, mint az S23FE.

Afrikában vannak olyan márkák, mint az Infinix vagy a Techno, de még nem érzem őket elég érettnek arra, hogy benevezzek egy telefonra tőlük.

Szerintem az S23FE csomag és ajánlatfüggő, hogy megéri-e. Nekem megérte az afrikai 256GB kiszerelés 230.000 forintért - tok, buds, biztosítás.

Ami nekem nem tetszim, a káva meg a bumburnyák méret, főleg az iphone 12 után, de megszoktam már, a tok meg matt, érdes, tehát a telefon se fog csúszkálni ide-oda.

• c0p1

tag

válasz mhydas99 #80 üzenetére

Wow, az se rossz. A 256GB kiszerelés?

Nekem mondjuk a tok-füles kombó jobban való, nem streamelek. :)

• c0p1

tag

Ez kegyetlen!

November 6-án vettem meg Ghánában (itt dolgozom) hivatalos Samsung üzletben.

Átszámítva 232.000 forintot fizettem a 256GB verzióért, mellé pedig kaptam azonnal a Buds FE-t , egy Samsung tokot és egy év Samsung Care kijelzőüveg biztosítást a 2 éves gyári garancia mellé

Tehát kevesebb, mint 200.000-ért ott van a telefon, amihez jönnek az extrák.

Egyszerűen nem értem ezt a 2 hónap csúszást, a hatalmas felárat és az ajándékok kispórolását.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés