- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolal
senior tag
Hát hallod én akárhogy fogdoson az S20 Ultrát de nemigazán akaródznak azok a fránya palcikák 2-t "zuhanni". Ezt a sok baromságot amit itt összehordtok valami félelmetes. Tömeges visszaadási hullámot sem hallottam sose azért amiért itt sírdogáltok, hogy Exynos van benne.
46 #Tixem. Neked valami egyedi problémád lehet, mert jelzem 2db készülék esetében sem tapasztaltam semmi ilyesmit.
Azt elismerem hogy a Qualcomm jobb teljesítményben, de messze túlihegitek ezt a miért ekkora "szar" az exynos kérdést.
Ezzel a "gyenge" Exynos 990 el ami 2020 as tudom tartani Fortniteben médium beállítások mellett stabilan a 60 Fps-t.
Ezzel a gyenge Exynossal másfél napos üzemidő a minimum.
Ezzel a gyenge Exynossal teljesen megvagyok elégedve és semmiben nem érzek hátrányt a Qualcomm megoldásához képest.
Másfelől azért ne csináljjunk már úgy mint ha a Qualcommot pieadesztára kellene emelni.
Van jobb az Exynosnál ?
Van.
Legjobbak közt van?
Abszolut.
Ennyi. -
lolal
senior tag
Jelenleg 2db S20 Ultrám van. Nem tapasztalok semmi ilyesmit amit írsz. Egykor Galaxy S3,S5, S6 ot is hasznàltam illetve cégesnek S10e -t annó. Exynos volt mindegyik nem volt baj. Melegedni jobban melegszik ez tény, de egy 1-1,5 órás Fortnite menet sem gyújtja fel. Maximum 41 C° vagy vastagabb stand cover tokban 42,5 C° -t mértem rajta. De ismétlem ez intenzív játék után. 5G a vidéken Pásztó és környékén is bejön.
-
lolal
senior tag
Téged se és ezt a sok exynos hatert sem értettem sose. Hulladékoztok itt jobbra balra, de a szűk geek fórum közösségeken kívül senki nem foglalkozik ezzel, mert az átlag user azt sem tudja mi a különbség. De még egy casual gamer sem fogja tudni. Hidd el attól hogy pár tízezer geeknek habzik a szaja, a Samsung jót röhög rajtatok. Véleményem szerint ha nem vagy power user semmi baj az exynossal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest