- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
brabbitz
aktív tag
Egyébként TPM sztori már Windows 10-nél is volt(bár ott a 1.2&2.0 egyszerre volt támogatott), ergo W10 is megigényelte pl. ha Home usernek igénye volt Eszköztitkosításra (device encryption), Pro usereknél meg pl a BitLockerre. De értelemszerűen enélkül is teljesen eldöcögött a rendszer pl. Core2-n is, nem kellett mókolni semmit.. Szerintem régebben sem vállaltak semmi felelősséget arról hogy a unsupported procin elfusson a W10 (legalábbis Intelnél Core2-t, Core i 1-2-3-4gent a 22H2 "követelményeknél" már nem találok, ettől függetlenül ugyanúgy felmegy).
Egyébként az érved lehet reális, bár kiváncsi vagyok hogy ebből a szempontból mennyivel lehet majd biztonságosabb a W11 mint W10, pontosabban arra gondolok hogy ez nem csak egy ürügy arra hogy kevesebbet optimalizálják a rendszerüket a MS mélyen tisztelt fejlesztői.
-
Kansas
addikt
-
brabbitz
aktív tag
Az érdekes. Csak mert i5 6600-on, illetve i7 6700K-ra nem sikerült "hivatalosan" felrakni, mert panaszkodott hogy nincs TPM2.0. Redditen olvasva valószínűleg alaplap függő is lehet a dolog.
3.gent nem probáltam, de 4.genen 4670K megcsinálja ugyanazt és ugyanugy Windows 11-en mint 10-en.
-
brabbitz
aktív tag
Igen. Itt főképpen a Windows hardverkövetelményei számomra a problémásak. Biztos van, amiken az legkésőbbi W10 nem indult el, de feltételezem hogy azokon már a legkorábbi Windows 10 is problémásabb volt. Ha a Windows 11 nem követelné meg pl. a TPM2.0-át, ami sok, amúgy használatra bőven alkalmas processzornál hiányzik, akkor nem érdekelne a dolog. W7-->W10 váltásnál sem érdekelt, mert a célgépek ugyanúgy eloperáltak az új rendszeren hiba nélkül. Itt "hivatalosan" nem, pedig probléma nem lenne velük. Említettem, hogy a 4.gen i5-öm kiváncsiságtól vezérelve W11-et kapot, probléma nélkül kiszolgálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest