- Mobil flották
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
Ja. Oszt ezekből mire is van szüksége átlag júzernek, aki azt sem tudja, mi az USB?
USB2 mindenre is elég nekik, Bluetooth-t csak múzeumban látták, M.2 helyett jó nekik a SATA SSD (mennyi videó is van arról, hogy hétköznapi használat mellett mennyi az NVME előnye?), ez a PCIe (azt se tudják, mi az) mire nem elég a felhasználók 90%-ának?Fel kellene ébredni, ez már nem a 90'-es évek, amikor kétévente cseréltem PC-t, és triplázódott a teljesítmény.
A mostani konfigom például 5 és fél éves, de oda tudom állítani bármelyik mai középkategóriás mellé. -
worxland
addikt
"i7 4770, mi, DDR3-mal? Az nem elavulófélben van, hanem már rég elavult, a mostani "efficient core"-ok adnak le akkora teljesítményt, töredék fogyasztásból" - szóval attól elavult, mert egy újabb gép kevesebbet fogyaszt? A mai napig árulnak új hardvert kevesebb szálon futó procival (most vettem egyet!), amit ez körbetáncol. Szerintem ideje ellátogatni egy könyvesboltba és beszerezni egy Értelmező kéziszótárt. Sebességben ez a gép még mindig bőven tudja, amit r=1, nem-játékos, nem-fejlesztő júzer valaha is akart egy PC-től. Irodai meló/jutub/fácse/filmnézés/böngészés/videócset - egyszer sem volt panasz, hogy akad vagy lassú. Beképzelt beszólás helyett talán használni is kellene hasonló hardvert.
-
worxland
addikt
"a Win 10 support vége miatt nem avul el semmi, ami amúgy ne lenne már bőven avulófélben - nem köteles senki Win11-et használni." - előző gépem odaadtam apósoméknak, sajnos nem Win11 kompatibilis.Majd nézhetek helyette jópénzért valami frissebbet.
Bőven avulófélben? i7 4770, 32 giga RAM, SSD. Nénikéd van avulófélben, nem ez a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest