Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Itt nézz szét: Bővebben: link. Be van linkelve az olddal többször is, de: Bővebben: link
Sok sikert. Én is most akarok egyet-kettőt építeni. -
-
mbit
tag
Az, hogy újonc vagyok, az csak annyit jelent, hogy nem rég regisztráltam, nem azt, hogy hülye vagyok. Lehetnék akár egy PC guru is, de ha most regisztrálok, akkor is csak ujonc leszek. Lehet a gépekhez nem értek, de legalább inteligensebb vagyok... (nem úhy, mint egyesek, remélem, ennyire futja még: tudod, kire gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Precision 5550 15.6" 4K+ IGZO érintő i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest