- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti01
csendes tag
hi all! egy kis segítség kéne! van egy infrám ami régebben müködött de most valahogy nem megy feraktam a drivert és softwaret de nem megy az usb portokat át álitottam a bios ba normálisan és most sem indul hát fogalmam sincs mi lehet a gáz lécci segítsen vki
inraport: handset manager MA-660 infrared data suite
ez az én telomhoz elvileg nem jo (nokia 6020) de régebben tökéletes volt ki is írta a tipust meg minden de ugyanigy más telokkal se müködik amit elvben támogat! szal ha valaki tud légyszi segítsen
e-mail: atti--@freemail.hu
msn: atti--@freemail.hu -
Robert7x
aktív tag
IrDA beállítás lépésenkint a Bővebben: link oldalon a letöltések/IrDA alatt találsz. amolyan szamárvezetős.
-
frewa
senior tag
ugyhogy köszönöm mindekinek a segitséget a totyik zárható!!
-
frewa
senior tag
Már müxik az irdám!!! a ram volt a hibás mintha össze akadt volna vele mert ki cseréltem a ramot egy másikra és lön csoda most jo az irda!!
-
Bigya
őstag
HI!
Mi is ez amit pontosan küldeni akarsz? Szó szerint azt jelenti, hogy nem sikerült elküldeni a screen saver fájlt. Azaz a képernyővédőt! Ezért kérdem, hogy mit küldesz. Egyáltalán a teló tud vele mit kezdeni?
Ha nincs éppen adatforgalom, akkor megszakítja a telcsi a kapcsolatot. De ha elindítasz egy folyamatot, mittomén... szinkronizációt akkor nem szabad megszakadnia. -
ngabor2
nagyúr
Itt nézz szét: Bővebben: link. Be van linkelve az olddal többször is, de: Bővebben: link
Sok sikert. Én is most akarok egyet-kettőt építeni. -
frewa
senior tag
ájj mée mindig problémám van az irdámmal
mostmár müxik de nem rendesen nem tartja tokéletesen a kapcsolatot a telommal,olyan mindha álandoan elkapkodnám és vissa a telot megszakad ujra kapcs megszakad ujra kapcs!
ráadásul mikor átakarok tölteni bármilyen képet csengöhangot ezt az üzit kapom:
fail to send scereen saver file to phone
mivel nem tudok angolul igy nem is értem miez a hiba üzi
valaki tud rá választ? -
ngabor2
nagyúr
De ha már az alaplappal kifizetted az elektronikát, és esetleg otthon össze tudsz ~1000 Ft-ból hozni egy alaplapi IrDA-t, akkor érdemes az alaplapit használni.
Oké, aki ilyeneket kérdez, az lehet, hogy nem maga rakta össze a gépet.
Nálam a soros porti kiesik, ott már van egy modem, meg egy infravevő. Az alaplapi tűsor megvan, hamarosan a homemade irda is meglesz, remélhetőleg.
Van is neki topikja, ha valakit érdekel. -
mbit
tag
IRDA tűsorom van az alaplapomon, de mit kell erre csatolni, hogy menjen?
mennyiben kerülnek ezek? -
-
mbit
tag
Az, hogy újonc vagyok, az csak annyit jelent, hogy nem rég regisztráltam, nem azt, hogy hülye vagyok. Lehetnék akár egy PC guru is, de ha most regisztrálok, akkor is csak ujonc leszek. Lehet a gépekhez nem értek, de legalább inteligensebb vagyok... (nem úhy, mint egyesek, remélem, ennyire futja még: tudod, kire gondoltam
-
mbit
tag
mi az az irda?
-
frewa
senior tag
nagyon köszönöm mostmár müxik!!! totyik zárhato!! tényleg mindenkinek köszönöm!
-
zottty
aktív tag
a fém részénél
bocs ezt nem tudtam kihagyni...
-
kgyorgy
csendes tag
Manual 37. oldal?
Bővebben: link -
frewa
senior tag
Kérdésem a következö van egy asus culs2-c alaplapom hová kössem az alaplapi irda-t hogy müködjön is? ha valaki részletesen elmondaná nagyon megköszönném?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest