- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbal65
aktív tag
Sziasztok!
Hideget másnál is nagyon gyatrán viseli az iPod Touch? 50%-os akksi 4 perc alatt leesik 20%-ra nálam. -
gbal65
aktív tag
Nektek hogy birja a hideget az ipod touch 6? Nekem merul, mint a titanic, kb egy ilyen keszulekem se volt meg ami ennyire nemturi a 0 fok alatti homersekletet akkuido teren.
-
gbal65
aktív tag
válasz
Werkly #13832 üzenetére
Ha toltorol leveszem es csak netezek akkor 5ora, amugy nem valami jo az uzemido. Ha be van terhelve a proci, gyorsan leszivja az akksit. Eleg sokat hasznalom, telefonra nem akartam kolteni, mert egy jo multimedias eszkoz kellett. Azert neha van 1-1 beakadas, de nem vagyok tole ideg. 😀 Ja es 500mA-es toltovel toltsd ha hosszutavra szeretned az akksit. Nekem az 1 amperes tolto olyan gyorsan hazavagta az akksit, mimt a huzat. Kevesebb, mint egy ora alatt telenyomta, ami nem tett neki jot. Gariba csereltek a keszuleket fel ev alatt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged