Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
hmmm, tehát ez a Koss is hozza a legendásan szar SparkPlug hangját? mondjuk 4 rugóért ok, ha csupán az a cél, hogy valamilyen füldugód legyen. abba mondjuk gondolj bele, ha a hi-fi láncod is úgy állítanád össze, hogy 50e. Ft-os erősítő, és 50e. Ft-os CD-játszó mellé vennél 8 rugóért egy pár hangfalat
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
B4MbOo
tag
A megrázás isteni jel volt, úgy látom működött is -> gyanítom te is a classic mellett döntesz.
A keb20assal te is ugyanúgy meg vagy elégedve, mint az általad linkelt cikk írója, kickass?én ma du megrendeltem a classicot, egyből utána felhívtam őket hogy mikor adják fel (vidékre házhozszállítással kértem, miskolcra) azt mondták holnap feladják tehát pénteken megérkezik. már most megőrülök, nemtudok várni.
your fight is with me, the others are no concern to you, got it you big bloated balloon freak?
-
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest