Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
huntermati
üzenetére
Szia,
Tessék itt van.
-
huntermati
aktív tag
Sziasztok!
Nincs meg valakinek az iOs 4.x-re írt verzió?Köszi

-
Kommy
veterán
sakesz: nálam megy gond nélkül. kép
-
Kommy
veterán
válasz
cyanogenix
üzenetére
Tudnál erről egy képet feltölteni, hogy mit látsz bejelentkezés után, mert sokat segítene.
Maga a program látja a hirdetéseidet (5db), ha a keresőben rákeresek.
Amire elsőnek gondolni tudok, hogy nem jól van beállítva programhoz a megjelenítés.Tehát beállításaim / HardverApró apróhirdetések / Megjelenítés / tömör
-
Kommy
veterán
A PUSH küldésben kimaradás várható a tárhelyem költöztetése miatt. Sajnos nem tudom meddig fog tartani.
-
Kommy
veterán
válasz
peugeotmate
üzenetére
Előfordulhat ekkor érdemes rányomni a keresésre, és utána visszalépni, elméletileg utána megy rendesen.
Sajnos nem jöttem még rá mi okozza. Meg nekem alapból kidobja a multitaskból mivel elég sokat használom a telefont (nincs neki elég hely)
Amúgy gyorsabb nem lett csak úgy tűnik a töltésanimáció miatt, mivel látod, hogy dolgozik (sőt lassabb lett), mivel amikor kiírja, hogy kész akkor áll egy kicsit a program.
-
peugeotmate
addikt
A legutóbbi frissítés óta megbízható és jóval gyorsabb. Jót tett neki!
Más, hogyha csak a főgombbal lépek ki a programból (akkor ugye a multitaskban ottmarad, nem lövöm ki), de mondjuk egy fél nap múlva újra megnyitnám (ugye végig ottmarad multitaskingban, nem kapcsoltam ki ezalatt), akkor nem hajlandó frissíteni a hirdetéseket. Ez normális? Vagy az zavarhat be, hogy közben a számítógépen és az iPhone-on is felváltva lépkedek be néha? (Remélem érthető, mit akarok mondani.) -
Kommy
veterán
Elvilag harosan jön az új hardverapró publikus beta tesztje :[link]
-
Kommy
veterán
Sajnos hivatalos frissítése nincs a programnak. Az első verzió nincs is fejlesztve már elég régóta, a az új bejelentkezés megcsináltam még hozzá, de valami oknál fogva visszautasította az Apple és akkor eldöntöttem, hogy nem folytatom a fejlesztését, mivel nincs szükség két programra.
Ha adsz egy e-mail címet akkor elküldöm.
-
ficere
aktív tag
Sziasztok.Olyan gondom van,hogy iphone 2g-m van,és csak 3.1.3-ig tudom frissiteni,de már sehol nem találom az iphupper 1.02-őt.Esetleg valaki nem tudna segiteni?
-
Kommy
veterán
Kicsit fejlesztettem a program betöltődésén , most egy kicsit informatívabb. Itt egy videó róla [link], a net lassítva van, nem ilyen lassan megy természetesen, csak úgy nem látszik a lényeg.
Egyenlőre nem tökéletes mivel az első jelszó valami miatt csak így működik rendesen. Nem tudom mi történik, ha több hirdetés, vagy kevesebb van.
-
Nálam 1-2 napja nem működik, vagy kilép, vagy kiírja, hogy "nincs internetkapcsolat".
-
Kommy
veterán
Elérhető már az új verzió az AppStore-ban.
Push beállítás az előző hozzászólásban.
-
Kommy
veterán
Megírtam a cikket a privát üzenetek Push-olásáról, a Push küldés már működik, most már csak a programra kell várni, hogy mindenki ki is használhassa ezt a funkciót.
Ha bárkinek, bármilyen kérdése van az itt leírtakkal kapcsolatban szívesen válaszolok rá, akár a blogomon akár a support@kommykt.com címen, vagy akár itta fórumban, kinek melyik tetszik .
-
Kommy
veterán
Beküldve a store-ba a program. A többi infó majd a blogon lesz olvasható, mármint a pontos működés.
Úgy gondolom az 5 percenkénti frissítés megfelelő lesz ha nem ezen tudok változtatni a későbbiekben is. Az elmúlt pár nap tesztje után jónak néz ki, mindenről kaptam push-t
-
Kommy
veterán
Eddig nagyon bizakodó vagyok már úgy működik ahogy szeretném és azt is csinálja amit kell.
Konkrétan arról a funkcióról van szó, hogy a program képes push üzenetet küldni, ha új privát üzenetünk érkezett, ehhez annyit kell tenni, hogy egy e-mail címre át kell irányítani ezeket az üzeneteket. Az üzenetek jelenleg 15 perces intervallumban vannak lekérdezve és kiküldve a felhasználónak.
A teszt nem kimondottan a programban zajlik, mivel ott nincs semmilyen adatbázisom az eszközömről, egy másik programon keresztül tesztelem, mivel ott tudom, hogy működik rendesen a push szolgáltatás.
-
Kommy
veterán
Lehet lesz egy új funkciója a programnak, egyenlőre többet nem árulok, el mert még nem 100%, hogy sikerül megoldani, de reménykedek benne, hogy sikerülni fog.
-
Kommy
veterán
Elérhető az új verzió, frissítés előtt kapcsoljátok ki az automatikus bejelentkezést, mert különben nem lehet módosítani a belépési adatokat
-
Kommy
veterán
Program beküldve a Store-ba most jön a várakozás a jóváhagyásra.
Fontos megjegyezni, hogy most mát minimum iOS5 szükséges hozzá.
-
Kommy
veterán
Na megint foglalkoztam vele egy kicsit:
- ha nincs net nem akad ki a program
- ha rosszul van beállítva a megjelenítés akkor azt kiírj a program, ezért nem crash-elMivel senki nem jelentkezett akinél nem működik az előző így úgy érzem teljesen feleslegesen foglalkoztam vele, de mindegy ezután nekem ne sírjon senki, hogy neki nem megy ez kimegy a Store-ba tesztelés nélkül. (nálam és icecave-nél megy, igaz nálunk az előzővel sincs semmi gond. )
-
Kommy
veterán
Még egy kis fejlesztést végeztem.
A hirdetés lekérő folyamat teljesen újraírva felére csökkent a sorok szám ennek hatására, így gyorsabb is a feldolgozás, és a telefonnak is kevesebbet kell dolgozni.
Sőt egy újítás is van, ha rossz felhasználónevet írunk be akkor nem crash-el a program hanem üres oldalt hoz fel, de ha létező felhasználónevet írunk be (de nem a sajátot) akkor kilistázza a hirdetéseket és az up-ok helyett a ∅ karakter jelenik meg.
-
Kommy
veterán
Kész az iPad nézet is. Remélem nem rontottam el benne semmit.
Mondjuk nem nagyon látom, hogy valakit is érdekelne, hogy ez megy e nála, akinél az előző nem ment.

-
A lényeg,hogy amire kitaláltad, arra jó legyen.

-
Kommy
veterán
iPhone verzió készen van, holnap megcsinálom az iPad kinézetet és készen van (elég sok kód át lett emelve az előzőből)
Akinek gondja van a Store-ban levővel jelentkezzen, írjon PÜ-t mondjuk.
-
Kommy
veterán
Most hogy végre van rendes Mac-em lekezdtem újból tényleg nem úgy mint múltkor, a lényeg, hogy ez most tényleg egy lecsupaszított lesz, semmi animáció, most azt akarom hogy menjen rendesen.
iPhone-on készen van a bejelentkező oldal + a bejelentkezés más működik (iPad-re is cak rá kell huzogatni mi látszon, a kód mögötte azonos).
-
Kommy
veterán
Elkezdtem egy kicsit felújítani a programot, túl sok így a hiba.
Le lesz egyszerűsítve minden, nem lesz üdvözlő képernyő, bejelenltekzés animáslás töltés animálás. Most inkább erre a rövd időre legyen egy jól működő program és minnél kevesebb energiámba kerüljön. Max egy kis töltés animációt kap, hogy mégis csinál valamit.
Még egy fontos dolog, iOS 5 lesz a minimum ami kell a programnak, eddig úgy néz ki, sajnos ennél lejjebb nem tudom még simulator-ban sem tesztelni nem, hogy élő telefonon.
-
Kommy
veterán
Nem nagyon értem miért van ez a hiba.
Sajnos most jön az ki, hogy a program alapja még az iOS 3-as sdk-ból való persze egy hiba sincs a kódban amit jelezne a fordító, mégis máshogy néz ki egyes rendszereken, Pl az elcsúszás iOS 6-on most, hogy helyre raktam iOS 5ön van felcsúszva.
Jöhetne az új Hardver apró már és akkor újraírnám az alapoktól a programot.
De lehet ezzel is megteszem, amint megjön a Mac mini-m ez lesz abevezető projekt.
-
Bug:
Wifi-n használom a programot, és uppolok egyszer. Majd rácsatlakozok egy másik wifire ( mert mondjuk megváltoztattam a helyzetem, lényegtelen ), és újra belépek a programba, nem lehet uppolni, csak a hirdetések újbóli lekérése után.
-
Kommy
veterán
Beküldve a store-ba egy új verzió, javítva van benne, hogy nem látszott iPad-en a hátralevő up-ok száma. Plusz letiltottam a frissítés gombot frissítés közben, így erre sem omlik össze.
-
Kommy
veterán
nekem kiírja (amúgy szimulátorban mindegyik verzió kiírja), mert javítottam, csak meg kellet várni míg ezt jóváhagyják szerintem beküldöm ezt is.
Sőt mond mgég azt is, hogy automatikus bejelentkezéskor a sötétebb rész nem ér végig a képernyőn.
Holnap beküldöm szerintem a javítottat, ha találsz még valamit írd meg.
-
Kommy
veterán
Elérhető a store-ban a frissített verzió:
- iPhone 5 kompatibilitás
- indításnál a crash javítva -
Kommy
veterán
Beküldtem a Store-ba egy javított változatot, aminél már nincs crash indításnál, sőt iPhone 5 kompatibilitást is kapott, tehát teljes képernyőn fog futni.
Remélem még pár hónapig most még menni fog.
-
-
IOS 6 alatt próbál bejelentkezni, de kidob mindig. Lesz javítás? Csak kérdezem. Gondolom, amíg nem variálják meg az aprókat, érdemes még vele foglalkozni.
-
Működik, egyetlen egy hibát ( lehet user error ) találtam, hogy amikor felraktam és bejelentkeztem, kilépett. De miután megint elindítottam, jó lett

-
sunahunter
senior tag
válasz
sunahunter
üzenetére
Jól elvagyok itten magammal...
Már minden oké, reinstall után.SZÉP MUNKA, CSAK ÍGY TOVÁBB!

-
sunahunter
senior tag
válasz
sunahunter
üzenetére
Na a letöltés megvan.
Most azt írja, hogy nincs egy aktív hirdetésem sem, pedig de... -
sunahunter
senior tag
Csak én nem tudom letölteni a store-ból?
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
istvankeresz
üzenetére
Kommy-nak hatalmas RESPECT a távgyógyításért!

-
Kommy
veterán
válasz
istvankeresz
üzenetére
Tömör-re állítva pedig mennie kéne, biztos jó adatokat adsz meg? Sőt ha beíroma nevedet + kammu e-mail + jelszót akkor is le tudodm kérni a hirdetéseidet, persze a program kifagy, de én látom az összes hirdetésedet. Sajnos, ennél tovább nem tudok menni a tesztelésben mivel azok már személyes adatok (e-mail és jelszó), sajnons ezek nélkül nem tudok rájönni a hibára (hogy melyik hirdetés okozza), de persze ezeket nem kérhetem el.
-
istvankeresz
aktív tag
Teljesnél: Nem látszik hirdetés, uppolni lehet, természetesen 0-t.
Tömörnél: Nem látszik hirdetés, Önnek jelenleg egyetlen hirdetése sincs pop-up,, uppolni lehet, természetesen 0-t.Hát így állok.

-
Kommy
veterán
válasz
istvankeresz
üzenetére
Az oldalon beállításaim, hárdverapró apröhirdetéseim rész, Megjelenítés tömörre van állítva?
-
istvankeresz
aktív tag
Nekem belép, nem fagy....csak azt írja, hogy nincs egy darab hirdetésem. Pedig van jó pár. Fog változni ez vagy töröljem az appot? Amúgy gratula a készítőnek mert nagyon hasznos app.
-
Kommy
veterán
válasz
ExtremeClock
üzenetére
kapcsold be az automatikus bejelentkezést, lehet ekkor is kifagy, utána ha kifagyott akkor dupla home és zárd be a programot és indítsd el újra.
-
ExtremeClock
aktív tag
Akármit csinálok nem megy.
4S beta3
Fogja és kidob. -
vorik
tag
Működik, köszönjük!

-
Kommy
veterán
Kikerül a javított verzió.
Akinek kifagy a bejelentkezésnél az kapcsoljba be az automatikus bejelnetkezést, próbáljon meg bejelentkezni, ha nem meg ydobja ki a multitask-ból a programot és utána indítsa el újra.
-
Kommy
veterán
Sajnos vissza kellet vonnom, mert kilép bejelentkezés után

-
Kommy
veterán
Program jóváhagyva!
Igazából ki is raktam a store-ba már csak aktívvá kell válnia.
Egyenlőre csak az iPHUpper 2 került elfogadásra, remélem a simát is jóváhagyják hamar.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

-->javítva, tesztelve, feltöltés folyamatban

(6.1.b2, i5).