- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
Eddig nagyon bizakodó vagyok már úgy működik ahogy szeretném és azt is csinálja amit kell.
Konkrétan arról a funkcióról van szó, hogy a program képes push üzenetet küldni, ha új privát üzenetünk érkezett, ehhez annyit kell tenni, hogy egy e-mail címre át kell irányítani ezeket az üzeneteket. Az üzenetek jelenleg 15 perces intervallumban vannak lekérdezve és kiküldve a felhasználónak.
A teszt nem kimondottan a programban zajlik, mivel ott nincs semmilyen adatbázisom az eszközömről, egy másik programon keresztül tesztelem, mivel ott tudom, hogy működik rendesen a push szolgáltatás.
-
-
Kommy
veterán
Saját gépen futtatva a weboldalt működik a Push tökéletesen. Így a tárhely szolgáltatómnál blokkolják a kellő portot.
Ezt a verziót nem rakom fel ,mert ha nem meghy a gép akkor nem is regisztrálja a készülékeket, hacsak nem mondjátok azt, hogy rakjam fel
Szóval haladok, lesz egyszer belőle valami.
Küldök egy levelet a tárhely szolgáltatómnak, hogy hátha tudnak segíteni megoldani a gondomat.
-
Kommy
veterán
Hogy minnél előbb ki tudjam deríteni mi okozza a galibát megkérnék mindenkit, hogy aki használja a beta-t az küldjön nekem logokat a progrmból.
Ennek menete:
- iTunes szinkronizálás után menjünk a következő helyre:
- Mac: ~/Library/Logs/CrashReporter/MobileDevice/<DEVICE_NAME> ( ~ a saját könyvtárad
- Windows vista/7: C:\Users\<USERNAME>\AppData\Roaming\Apple computer\Logs\CrashReporter/MobileDevice/<DEVICE_NAME>
- Windows XP: C:\Documents and Settings\<USERNAME>\Application Data\Apple computer\Logs\CrashReporter/<DEVICE_NAME>Ezekből kéne nekem az iphupper-rel kezdődők.
Ahova küldjétek a logokat: kommykt és gmail-es cím
-
Kis Joe
senior tag
iPhone 3Gs iOs 4.2:
Nagyon akadozik a program. Nehezen akar bejelentkezni és nehezen frissíti a hirdetési listát. Nem egyszer volt hogy lefagyott. Többször is előfordult az hogy magától bezárt a program. Gyors 3G lefedettségű helyen és wifi-n is csinálja.
A mindet up-old dolog nagyon bejött. Egy olyan is hasznos lenne, hogy lenne bepipálási lehetőség a hirdetések mellett és ha van bepipálva hirdetés akkor például a mindet up-old gomb átváltozna kijelöltek upolására. Vagy külön gombbal is meg lehetne oldani.
Az utolsó hozzászólás írója mellett megjelenhetne az avatarja is az illetőnek, mert a rendes honlapon is amikor sietek arra szoktam csak figyelni.
Lehetne a programnak egy privát üzenetek része is, ahol ugyan úgy lekéri a privát üzeneteket mint ahogy a hirdetéseket. Napi szinten nekem minimum 20-30 üzenetem érkezik, nagyon hasznos lenne szerintem.
A fő gondom a lassúság, akadozás és fagyás.
Ezek mind építő jellegűek, nagyon nagy köszönet a programért!
Szerk.: iTunes ikonnak szerintem a fehér hátterű jobb, mert magának az iTunes-nak is a világos és fehér a színvilága
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest