- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gYaLo
őstag
Milyen program szükséges egy app elkészítéséhez ?
-
Kommy
veterán
Lehet hogy napokon belül meglesz. mivel most éppen vizsgálják review statusban van a program.
-
Kommy
veterán
-
gYaLo
őstag
Mikorra várható a 2.0 ?
-
gYaLo
őstag
Most töltöttem le AppStoreból..
3G-m van, JB +függetlenített.
Egyből felment, sikerült az upolás isGratulálok a munkádhoz!
-
Kommy
veterán
Akkor légy szíves csináld ezt nekem végig és akkor kiderülne miért nem tudzs belépni.
Akkor annyit kérnék töled, hogy töltsd le az iphone configuration utility-t. Telepítsd fel, majd indítsd el, csatlakoztasd a telefonondat a géphez és a programban megjelenik, nyomjál rá és utána ajobb oldalon a console fülre. Először nyomjál rá a program alján levő clear gombra, majd utána telefonon indítsd el az iphupper-t és utána próbálj meg belépni, ha ez megvan akkor nyomjál rá a save console as-ra és küld el nekem a support@tamaskovacs.hu címre, vagy másold be ide privát üzenetbe. Így remélem ki fog derülni, hogy mi a gond.
-
gYaLo
őstag
Sziasztok!
Honnan tudom leszedni az Uppert ? -
Kommy
veterán
Szia!
Van egy jó hírem, a hamarosan megjelnő iPHUpper 2 javítja az "akadozást".
Lesz lehetőség csak kiválasztott hirdetések törlésére.Az avatarral az a bajom, hogy rengeteg adatforgalmat generál. Sőt mostmár a saját avatarunk sem fog megjelenni. Viszont sokkal szebb lett a program köszönhetően icecave-nak.
A private üzenet tervbe van véve, ami push üzenetek formájában lesz megvalósítva, ha sikerül.
Nagyon köszönöm a visszajelzést, de most inkább várjuk meg az iPHUpper 2-t és szeretném ha utána is írnál róla egy hasonló hozzászólást.
Ha gondolod még kiadás elött it tudod tesztelni csak küldj egy privat-ot ott leírom a többit.
-
Kis Joe
senior tag
iPhone 3Gs iOs 4.2:
Nagyon akadozik a program. Nehezen akar bejelentkezni és nehezen frissíti a hirdetési listát. Nem egyszer volt hogy lefagyott. Többször is előfordult az hogy magától bezárt a program. Gyors 3G lefedettségű helyen és wifi-n is csinálja.
A mindet up-old dolog nagyon bejött. Egy olyan is hasznos lenne, hogy lenne bepipálási lehetőség a hirdetések mellett és ha van bepipálva hirdetés akkor például a mindet up-old gomb átváltozna kijelöltek upolására. Vagy külön gombbal is meg lehetne oldani.
Az utolsó hozzászólás írója mellett megjelenhetne az avatarja is az illetőnek, mert a rendes honlapon is amikor sietek arra szoktam csak figyelni.
Lehetne a programnak egy privát üzenetek része is, ahol ugyan úgy lekéri a privát üzeneteket mint ahogy a hirdetéseket. Napi szinten nekem minimum 20-30 üzenetem érkezik, nagyon hasznos lenne szerintem.
A fő gondom a lassúság, akadozás és fagyás.
Ezek mind építő jellegűek, nagyon nagy köszönet a programért!
Szerk.: iTunes ikonnak szerintem a fehér hátterű jobb, mert magának az iTunes-nak is a világos és fehér a színvilága
-
Kommy
veterán
Néhány javítás (elírás) eszközöltem még a iPHUpper 2 utolsó beta-ján így most küldtem be a Store-ba remélem hamarosan ti is használhatjátok a legújabb verziót. Ebből nem csináltam már beta-t mivel csak 1-2 elírás lett javítva ami a működést nem befolyásolja.
-
Kommy
veterán
Felkerült egy újabb beta verzió, ha minden igaz ez a kiadás elötti utolsó. A segítség menüpontot írtam meg benne.
Be lesz rakva worldwide-ra a terjesztés nem csak USA és magyar store-ba. hátha valaki más store-t használ.
-
Kommy
veterán
Nem tudom mi lehet a sima support-al a gond.
Annyi még, hogy a webes nézetnél (súgó , hirdetések) a kétujjas swipe irányok lehet, hogy fordítva kéne. Előre hátra lehet menni az oldalak között amit megynitottunk. tehát ha rámegyünk a beállításokra, majd a hirdetésekre (súgóban) akkor a két ujjas swipe-al tudunk visszamenni, vagy előremenni a két oldal között.
-
Egy bug: A súgóban, jobb felül ott a nyíl, hogy e-mail-t lehet írni a fejlesztőnek. Az ottlévő emilcímről visszapattannak a levelek...
Szerk: most kaptam push-t tőled
-
Kommy
veterán
válasz
Konflikt #161 üzenetére
Sajnos ezt a hibát nem tudom reprodukálni simulatorban tegnap 10K-ra korlátoztam az elérést és nekem teljes képernyőn van a háttér nem úgy mint a képeden.
Mindenkinek: Raktam ki egy újabb beta-t igaz sok minden nincsen benne csak indulásnál kiírja a device token-t amit ha elküldötök akkor ki tudom próbálni, hogy ti is megkapjátok e a push üzeneteket és akkor push-ként tudom küldeni, ha van újabb beta.
-
Kommy
veterán
-
Kommy
veterán
Felraktam ma jónéhány új verziót. Az utolsó (10/12) tartalmaz Push-t de csak úgy hogy én tudok küldeni és lehet, hogy nem is települ a telefonra ezt ki kéne próbálni.
Ha nem megy akkor a profilokat újra kell csinálnom, de az nem ma lesz
-
Kommy
veterán
Az időzített UP-ra gondoltam énis, lehet benne lesz egy későbbi verzióban, ha meg tudom oldani, hogy működjön. Először szeretném ha ez bekerülne a Store-ba.
Sajnos push-ként nem hiszem , hogy megvalósítható lenne a hozzászólás jelzése. Vagy csak úgy lehetne megoldani, hogy valahogy maga a PH küldené a push üzeneteket. De ennek a Push témának utána kell néznem, hogy hogyan működik. Ugye ehhez nem is kéne futni a programnak.
Amúgy ezért nincs privát figyelő a programban mivel egyenlőre nem tudom hogy lehetne megoldani.
Használat szempontjából nagyon jó ötletek.
A képeket mivel csinálod?
-
Eszembe jutott 1-3 dolog,de mivel csak a grafikához értek, nem tudom, programozás ügyileg mennyire para. Mégpedig a push téma. Pl. ír valaki hozzászólást a hirdetésemhez, azt nem lehet, hog valahogy jelezze a program? Mint ahogyan bepipálod a pH-n, és onnantól kezdve kapsz emilt,ha valaki hozzászól. Vagy beállítani, hogy naponta 2-szer, milyen időpontban uppolja a hirdetéseket. Bár ehhez gondolom az kellene, hogy egyfolytában fusson a háttérben, ami nem éppen akkukímélő dolog.
-
Kis Joe
senior tag
Szia!
Lassan 1-1,5 hónapja használom a programot. Nagyon jó ötlet, nagy köszönet érte!
Lenne pár észrevételem, ha érdekel, akkor következő hsz-ben leírhatom
-
Konflikt
addikt
szia,
ipad-en tudnam tesztelni, hol erheto el az app? nem is ertem h h csak most talatam ide
-
Kommy
veterán
A súgónál énis azt csinálom, ha akármilyen webes nézet van (súgó is az ) akkor két ujjas swipe-al lehet vissza és előre menni az oldalak között, vagyis amit megnéztél azok között.
Erre a vissza gombra még lehet kitalálok valamit, mert énis reflexbőr arra nyomok rá. Csak egyenlőre nem tudom mit kéne kitaláálniom rá.
-
Kommy
veterán
Lehet hogy írtam már, de az iPHUpper legőjabb változata nem frissítésként fog megjelenni hanem új programként, mivel nem szeretném azt, hogy azok ne tudják használni akiknek iOS4-nél régebbi rendszerük van. Az újhoz mindenképpen legalább 4.0-as rendszer kell majd.
Jelenleg amit még mindenképpen meg kell csinálni a programon az a súgó.
Meg a keresésnl a részletes keresés jeleinek fixálása, hogy melyikre mi jelenjen meg.
Sőt örülnék ha valaki letesztelné és ha találna bármiféle hibát azt leírná nekem, hogy hogy jött elő és körbeírná a jelenséget, vagy ha látható akkor egy képet csinálna róla. Jelentkezni tesztelésre a support_iphupper2 kukac tamaskovacs.hu címen, a topikban vagy PÜ-ben lehet. -
Kommy
veterán
Lenne egy kérdésem hozzátok. A felhasználónévvel és a jelszóval kapcsolatban. Most ugye automatikusan elmenti a felhasználónevet és a jelszót, ha a mnetés (mi meglepő) és a billentyűzeten lévő Return gombra nyomunk, egyedül az ok Gombe megnyomásakor nem mentődnek ezek az adatok. Sőt megadható a Beállításokban is. Gondoltam arra, hogy beállítható legyen a beállításokban, hogy a jelszót/ felahsználónaevt mentse e, vagy külön lehessen őket tiltani.
-
Kommy
veterán
Kikerült még 30.-án egy újabb béta, amiben már nem lehet forgatni a képernyőt (túl sok galibát okozott, meg nem volt nagyon értelme), szerkesztéskor is van egy kicsi változás, ez elolvasható a weboldalon.
Lenne egy kérdésem is, hogy a megbizhatóság ellenőrzése működjön e a saját hirdetéseinknél, vagy csak a kereséskor levő találatokban (nekem ez lenne logikusabb).
Keresésnél most ugye bekerültek a jobb felső sarokba kategóriák: mint a Tartalmazza pontosan ezt a kifejezést (oda-vissza nyil), Szűrés felhasználó szerint (msn figura), szerkesztés (csavarkulcs). Ezek a részkletes keresést reprezentálják a weboldalon. Egyenlőre nem végleges jelek ezek még ki kell találnom, mi lenne a megfelelő (ha valakinek bármi ötlete van szívesen fogadom, jól kéne kinézni a kicsiben) + valamilyen karakter-t is kéne találni amit a kulcsaszavaknál látni. Jelenleg felhasználó keresésnél egy halálfej van a kulcsszó elött, pontos kifejezésnél pedig idézőjelek között van a kulcsszó, rendes keresésnél meg természetesen nincs semmi, csak maga a kulcsszó. -
Kommy
veterán
Egyenlőre egy olyan megoldást alkalmaztam amivel az történik, hogy nem jelenik meg a szerkesztésnél a toolbar, viszont amikor visszalépünk a szerkesztésből a hirdetseinkhez akkor bal felül ott akész gomb amire ha rányomunk akkor kerülünk az alap állapotba, viszont sajnos ilyenkor nem jó za alsó toolbar mert már az alapállapotot mutatja. Valami miatt nem akar úgy működni ahogy én akarom, lehet csak figyelmetlenség, de egy ideje próbálom megoldani de nem akar sikerülni.
-
Kommy
veterán
Még egy kérdés lenne azokhoz akik használják a beta-t hogy nem e jelentkezik az a hiba ha a hirdetést szerkesztjük akkor a toolbar megmarad allul. Tehát megnyomjuk a bal alsó szerkesztés gombot kijelölünk egy hirdetést majd az alsó középső (szerkesztés) gombra rányomnuk akkor a hirdetésnél is látható a szerkesztés és a mindet uppold gomb a toolbarral együtt.
-
Kommy
veterán
Még egy kérdésem lenne, hogy a status bar-t el lehessen e tüntetni vagy pedig ne.
-
Kommy
veterán
Lenne egy kérdésem, hogy a képernyő forgathatóságát használja valaki, mert ha nem akkor kiveszem , mert elég sok kódolást igényelt és van benne jópár hiba még.
Meg remélem mostmár helyre tudom hozni a "mac"-et hogy tudjam folytatni a fejlesztést.
-
Kommy
veterán
Új beta verzió az iPHUpper 2-ből, néhány újítással.
Újításokat a következő cikkben megtalálhatóak: tamaskovacs.hu ami egyben a program hivatalos oldala is.
-
Kommy
veterán
Ahogy észrevettem mióta új adatbázis szervere van a prohardvernek szárnyal az iPHUpper is, szerintem most nagyon gyorsan működik
-
Kommy
veterán
most, hogy figyelmeztet, törlés elött , 0gy arra gondolta, hogymegcsinálom a figyelmeztetést arra is, hogyha nincs semmi kijelölve mint amikor hirdetést akarunk szerkeszteni. Igazából nem fontos dolog, de akkor legalább már legyen lekezelve ez az aeset is amikor a semmit akarjuk up-olni/törölni.
Meg kéne írni még a segítséget (nem tudom magam rávenni, hogy megírjam), és akkor utána mehetne a store-ba. iPHUpper 2 néven
-
Kommy
veterán
Megcsináltam a törlésnél a figyelmeztetést. Csak feltörték a webtárhelyet ahol volt az oldalam így onnan jelen állás szerint csinálhatok újra mindent
. Talán szerencsém lesz és nem szállt el minden és elég lesz a wordpress-t újra raknom, ma készültem biztonsági mnetést készíteni az oldalról
Hagyok 1 napot a rendszergazdáknak és vcsak utána próbálkozok helyere rakni az oldalt.
-
Kommy
veterán
Nem nagyon értem miért nem tudsz belépni.
Küldjél nekem egy képet a hibaüzenetről. home + power gomb együttes lenyomásával tudsz screenshot-ot csinálni.
Most megnéztem és nekem minden gond nélkül lekéri a hirdetéseidet, persze kikad a program mivel nem tudom a jelszavadat, ezért amikor lekérné az up-ok számát meg a karbantartásnál levő dolgokat akkor kiakad, de itt a log amit kapok amikor lekérem a hirdetéseidet.
-
Kommy
veterán
Pedig írtam az adatlapodon levő e-mial címre (support @ tamaskovacs.hu címről). De akkor leírom ide is. Van a programnak egy beta verziója ami csak iOS 4-es rendszerrel megy, ha az van akkor küld el nekem a Touch-od UDID számát (itunesban amikor csatlakoztatva avan a Touch akkor rányomsz és megjelenik egy összesítő ekkor rányomsz a serial-ra és átváltozik UDID-ra ez 40 karakterből áll, ez amúgy azért kell hogy tudd futtatni a programot).
Ha lehet akkor a support-os címre írjál, csak nem akrom , hogy más is lássa az UDID-ed, igaz baj nem lehet belőle de jobb ha más nem látja, vagy írd meg privátban az is jó.De most megnézem azt a verziót ami a Store-ban van és amint rájövök miért nem megy megírom. Sajnons csak ilyen körülményesen lehet tesztelni a programot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-roller topik
- Autós topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- 2DB ZSÍR ÚJ BONTATLAN Zebra Z421T Címke nyomtató
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Asus Rog Strix G16
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged