- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
Jelenleg ismeretlen időre visszajön a régi apró.[link]
Tehát egy kis ideig még működni fog az iPHUpper.
mindenkinek:
Akinek van ötlete a megújult hardverApró, hoz milyen app készüljön, az nyugodtan irja meg az ötletét.
Milyen funkciók legyenek megvalósítva.
Iphone/ipad kompatibilis legyen e.Minden amit szeretnétek aztán meglátjuk mit tudok megvalósítani belőle.
-
Kommy
veterán
Akkor légy szíves csináld ezt nekem végig és akkor kiderülne miért nem tudzs belépni.
Akkor annyit kérnék töled, hogy töltsd le az iphone configuration utility-t. Telepítsd fel, majd indítsd el, csatlakoztasd a telefonondat a géphez és a programban megjelenik, nyomjál rá és utána ajobb oldalon a console fülre. Először nyomjál rá a program alján levő clear gombra, majd utána telefonon indítsd el az iphupper-t és utána próbálj meg belépni, ha ez megvan akkor nyomjál rá a save console as-ra és küld el nekem a support@tamaskovacs.hu címre, vagy másold be ide privát üzenetbe. Így remélem ki fog derülni, hogy mi a gond.
-
Kommy
veterán
-
Kommy
veterán
Nem nagyon értem miért nem tudsz belépni.
Küldjél nekem egy képet a hibaüzenetről. home + power gomb együttes lenyomásával tudsz screenshot-ot csinálni.
Most megnéztem és nekem minden gond nélkül lekéri a hirdetéseidet, persze kikad a program mivel nem tudom a jelszavadat, ezért amikor lekérné az up-ok számát meg a karbantartásnál levő dolgokat akkor kiakad, de itt a log amit kapok amikor lekérem a hirdetéseidet.
-
Kommy
veterán
Pedig írtam az adatlapodon levő e-mial címre (support @ tamaskovacs.hu címről). De akkor leírom ide is. Van a programnak egy beta verziója ami csak iOS 4-es rendszerrel megy, ha az van akkor küld el nekem a Touch-od UDID számát (itunesban amikor csatlakoztatva avan a Touch akkor rányomsz és megjelenik egy összesítő ekkor rányomsz a serial-ra és átváltozik UDID-ra ez 40 karakterből áll, ez amúgy azért kell hogy tudd futtatni a programot).
Ha lehet akkor a support-os címre írjál, csak nem akrom , hogy más is lássa az UDID-ed, igaz baj nem lehet belőle de jobb ha más nem látja, vagy írd meg privátban az is jó.De most megnézem azt a verziót ami a Store-ban van és amint rájövök miért nem megy megírom. Sajnons csak ilyen körülményesen lehet tesztelni a programot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Tesla topik
- Bluetooth hangszórók
- Elden Ring
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest