Hirdetés
- Google Pixel topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
A "hibát" kijavítottam, most remélem minél előbb jóváhagyják. Tehát ha van frissítés mindenki frissítsen.
A régi változatot ahsználja még valaki?
-
Kommy
veterán
Az e-mail cím szerinti belépés miatt nem működik a program.
-
kisÁdi
aktív tag
Üdv Kommy
Engem nem enged be a program.nem tudom mi lehet a baj.valami ötlet? -
Kommy
veterán
Jelenleg ismeretlen időre visszajön a régi apró.[link]
Tehát egy kis ideig még működni fog az iPHUpper.
mindenkinek:
Akinek van ötlete a megújult hardverApró, hoz milyen app készüljön, az nyugodtan irja meg az ötletét.
Milyen funkciók legyenek megvalósítva.
Iphone/ipad kompatibilis legyen e.Minden amit szeretnétek aztán meglátjuk mit tudok megvalósítani belőle.
-
Kommy
veterán
Levettem a Store-ból a programot. Jelenleg egy másik projekten dolgozom, így csak akkor tudok nekiállni az újnak ha azzal végeztem.
Mivel közben megérkezett az új hardverapró, így mostantól nem fog működni a program.
Remélem lesz lehetőség újat csinálni.
-
opeter87
senior tag
most találtam rá a topicra és az alkalmazásra is.
Tudtam, hogy van ilyen, de valamiért azt hittem, hogy csak Androidra.óriás köszönet Kommy-nak, hogy megalkotta

-
Kommy
veterán
-
tevfik
tag
Megtaláltam a topicot!

i4 5.0 ios
- ha sikeres up üzenetet vissza kapom, itt gépen a hirdetések között nem látszik és nem is észre vehető az uppolás!
- ha nem lépünk ki belőle és majd csak ezek után akarunk vissza lépni amikor fut a háttérben majd nyomunk egy refresh rá akkor kidobálja az alkalmazást

-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, tudnátok adni linket olyan verzióhoz, ami fut 3.1.2-ön is?
Mert az appstore-on lévő 2eshez már nem elég a gépen.
-
Kis Joe
senior tag
Nagy elismerés!
Az első verzióhoz képest óriási a javulás! Napi szinten használom és stabil végre. Nagy köszönet!
A PH megújulása után várható privát üzenet rész értesítés rendszerrel? -
Kommy
veterán
Elérhető egy új programom a store-ban. iPhoneClub weboldal hivatalos programja. linkek a cikkben
-
Kommy
veterán
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Igazából várom a hardverapró megújulását (március/másujra volt ígérve), eddig nem lett belőle semmi.
Lehet belekerül a 2-es verzióba. Ha minden igaz nem egy nagy mutatvány.
-
Kommy
veterán
Akinek olyan gondja lenne, hogy bejelentkezés után nem látszanak a hirdetési.
Itt a fórumon jobb oldalon a beállításaim menüpontön belül a HardverApró apróhirdetések részben a megjelenítést állítsák át tömörre
-
máyköl
veterán
Egy apró dolog, talán érdemes lenne a címet átjavítani erre: iPHUpper - PH Upper iPhone-ra/iPod-ra/iPad -re.
Még is csak így a helyes szvsz.

-
Kommy
veterán
Aki találkozna azza a hibával, hogy a program bejelentkezés után nem ad hirdetés, de erről nem ad hibaüzenetet, az nézze meg a weboldalon (hardverapró) hogy a hardverapró részlegena megjelenítésnél tömör van kiválasztva, mert a program csak így működik megfelelően.
Egyenlőre nem javítom ki, hogy működjön mindkét módszerrel, mert nemsokára talán jön az új hardverapró.
-
Kommy
veterán
Tudom, de nem sikerült az illetőnek reprodukálni, de kértem tőle egy képet, hogy mire gondol és private-nél kisebb az ok gomb vagy lejebb van úgy hogy nem lehet megnyomni.
az előbb sikerült előhoznom az alsó menüt, de mégegyszer nem tudtam.
Azt próbáld ki hogy elindítod a programot, ne jelentkezz be, rákeresel egy hirdetésre, és megnyitod ekkor a webes nézetbe látod. kilépsz belőle majd visszalépsz multitaskból és rányomsz a vissza gombra. Náam ekkor megjelenik az alsó menü. És megjelennek a hirdetéseim

Mégegyszer nem sikerült reprodukálnom. Ez nem lesz egy egyszerű hibadetektálás. De lehet, hogy hagynom kéne, mivel csak nagyon nehezen előidézhető, és úgyis változni fog a prohardver.
-
Kommy
veterán
Kaptam egy hibajelzést aminél van egy olyan, hogyha webes nézetben van program akkor nem lehet privát üzenetet küldeni mivel nem lehetséges a gomb megnyomása más találkozott már ilyennel?
itt a kép a hibáról, igaz itt még megnyomható a gomb, de látom a hiba lehetőségét, csak nem tudom, hogy kerül oda az alsó bar. tesztelgetek próbálom előcsalogatni, akinek sikerül az leírhatná milyen metódus útján lesz látható az alsó menüsor.
-
Nekem is volt olyan, hogy azt hittem duplán uppolt, közben csak a háttérben maradt a progi, rányomtam, és nem frissített. Szóval amikor azt irta ki, hogy még 2 lehetőségem van, valójában már uppoltam egyszer, csak elfelejtettem, aztán mikor rányomtam a gombra, akkor 2 lehetőségből ugye egyből nulla lett.
-
Kis Joe
senior tag
Szia!
Egy kis visszajelzés a 2-es verziórol:
- Érezhetően sokkal stabilabb
- Kellemesebb felület
- Lassabb bejelentkezés
- Néha előfordul még hogy magátol bezáródik a program (de már ritka)
- Viszont többször is előfordult hogy egyszer nyomtam a mindet uppold-ra és duplán uppolta a hirdetéseket
Köszönet a fejlesztésért!
-
Kommy
veterán
Elérhető a legújabb frissítés a Store-ból.
A hibás felahsználónév és jelszónál, most már nem indul el a program (ez a "hiba" egy tesztből adódott, ahol, benne maradt a kódban). -
Kommy
veterán
Na most talán már befogadjál 10-edszer töltöm fel. Remélem most már jó lesz az aláírása a programnak, eddig ezzel soha nem volt gondom. Úgy látszik ez nem az én napom

-
Kommy
veterán
Megjelent egy újabb verzió néhány kisebb hiba let benne javítva.
-
Kommy
veterán
Úgy tűnik rájöttem miért nem megy a push a szerverről, milve nem azona gépen késztettem a bizonytványt (certificate) és sajons jelenleg nincs rá lehetőségem hogy ott készítsem el.
-
Kommy
veterán
Akkor jó ha megkaptad, vagy 1 órámba került mire rájöttem mit kéne csinénom, hogy elküldje, de a szerveren még mindig nem akar menni
, csak ha az itthoni gépen csinálok hozzá szervert.Most jut eszembe ha minden igaz nem raktam fel változatot az első iPHUpper 2 store-ba keresés elött közvetlenül, akkor van egy hiba a tiedben, hogy belépéskor kilép, de elvileg nem nagyon találkoztál vele, szóval maradhat az is legalább tudom tesztelni a push-t

-
Kommy
veterán
Beküldtem néhány napje agy kis javítást az iphupper 2-höz
-
Kommy
veterán
Az a baj. hogy ehhez kéne a felhasználó is , de én nem szeretném hogy kelljen hozzá mivel így nagy a hibázási lehetőség. Gondoltam, arra, hogy a bejelentkezéskor elküldöm a felhasználónevet az adatbázisnak és ezzel igazából össze is lenne rendelve a felhasználó és a telefon, de ez egyenlőre nem tudom mennyire lenne működőképes.
Meg sajnos nem akar menni a saját terhelyemen így tesztelni is nagyon nehéz.máyköl: sajnos nem tudom alacsonyabb kompatibilitási módra állítani, mivel vannak benne gesztusok amit csak 3.2-től támogat a rendszer (iphone esetéen 4.0 - tól)
-
Kommy
veterán
Aki a simát hazsnálta nem jelzi mivel két külön programnak veszi a Store, mivel máshogy nem tudtam megcsinálni azt, hogy maradjon a régebbi készülékre is használható.
Úgy néz ki mégsem csinálom meg a néhány hsz-al előbb leírt bővítést, valami miatt nem akar sikerülni és mostanában kevés időm van vele foglalkozni, meg úgyis lassan lehet nem is tudjuk majd használni.
Mindenkinek:
Arra adjatok ötlete, hogyan tudnám összekapcsolni a telefont a felhasználóval. -
Kommy
veterán
Tegnapi nap ismét volt 77 letöltés, már majdnem elértük az iPHUpper elmúlt 26 heti letöltését 2 nap alatt
, abbol 151 letöltés volt az elmúlt 26 hétben.igaz magyar Store-ból összesen 6 letöltés volt, hát ez nem valami sok. Úgy látszik a külföldiek többet nézika store-t. Most ugye minden store-ban elérhető, lehet kellett volna raklámot raknona bejelentkezéshez

Pedig nem is reklámoztam az új verziót.
-
Kommy
veterán
A tegnapi napon 79-en töltötték le az iPhupper 2-t

-
Kommy
veterán
Mint írtam az előző hozzászólásban lenne egy új funkció, hogyha másnap indítjuk a programot és az háttérbenmaradt, akkor újra lekéri a hirdetésinket. Megcsináltam, mostaz lenne a kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy mindig működjön ez vagy mondjuk csak akkor ha autómatikus bejelentkezés be van kapcsolva, vagy mentve vannak a felhasználónév és jelszó, vagy valami ilyesmire gondolok.
-
Kommy
veterán
Nem lehet igaz
. Na mind 1 , lehet kijavítom, és akkor lesz benne egy új funkció ha sikerül megvalósítani.
Meg akarom csinálni, hogyha visszajövünk háttérből akkor ha mondjuk tegnap raktuk el álomba aprogramot akkor első indításkor frissítse le a listát. tehát ha ma elfogyott az up lehetőség és "kilépünk a programból és holnak reggel megnyitjuk akkor frissítse magát, így megspórolva 1 gombnyomást.Meg gondolkodnom kell azon, hogy hogyan lehetne összekapcsolni a telefon push azonosítóját az egyes felhasználókkal privát jelzés céljából. Mivel a push regisztráció akkor van amikor indul a program.
-
Kommy
veterán
A mai naptól tölthető az iPHUpper 2. Remélem örültök neki.
-
Kommy
veterán
Saját gépen futtatva a weboldalt működik a Push tökéletesen. Így a tárhely szolgáltatómnál blokkolják a kellő portot.
Ezt a verziót nem rakom fel ,mert ha nem meghy a gép akkor nem is regisztrálja a készülékeket, hacsak nem mondjátok azt, hogy rakjam fel

Szóval haladok, lesz egyszer belőle valami.
Küldök egy levelet a tárhely szolgáltatómnak, hogy hátha tudnak segíteni megoldani a gondomat.
-
Feltettem.
-
Kommy
veterán
Felraktam egy újabb beta-t amiben javítva van a hiba aminél bejelentkezéskor kilépett a program.
Sőt most már ha felrakjátok akkor tudok push üzenetet küldeni nektek minden nélkül. Ez az alfa verzió a privi push-ként való küldéséhez.
Szóval nagyon jó lenne ha felraknátok ezt a beta-t. Beta 11/1 néven találjátok.
Ha felraktátok és észreveszem akkor küldök egy teszt push üzenetet, és amint visszakapom az oldaltól, hogy megjött nektek akkor jelezni fogom egy másik push üzenetben.
Most próbálom megéreteni a psuh működését, hogy minnél jobban működjön ez az egész.
Sajnos nagy esélyt látok arra, hogy a hardverapró megújulása miatt az iPHupper nem lesz tovább használható, mivel fizetős lesz az up-olás (egyes esetekben). Így próbálom úgy átszervezni a programot, hogy másra is használható legyen. Ennek az első lépése a Privát üzenetek push-al való jelzése. -
Kommy
veterán
Mindet uppold-hoz nem nyúltam, bejelentkezésnél volt crash.
El tudnád nekem küldeni a crash fájlokat? rakd fel ftp-re az a legegyszerűbb
- iTunes szinkronizálás után menjünk a következő helyre:
- Mac: ~/Library/Logs/CrashReporter/MobileDevice/<DEVICE_NAME> ( ~ a saját könyvtárad
- Windows vista/7: C:\Users\<USERNAME>\AppData\Roaming\Apple computer\Logs\CrashReporter/MobileDevice/<DEVICE_NAME>
- Windows XP: C:\Documents and Settings\<USERNAME>\Application Data\Apple computer\Logs\CrashReporter/<DEVICE_NAME>
Ezekből kéne nekem az iphupper-rel kezdődők. -
Kommy
veterán
Ha minden igaz megoldottam a problémát.
Csak most mivel fenn van 4.3-hoz veló fejlesztőkörnyezet ami még beta igy nem fogadja el az Apple. Keresem a 4.2-höz velőt és megy a Store-ba elbírálásra, remélem most jó lesz. (amúgy ugyan ezt a hibát a iPHUpper is produkálja, de legalább most már tudom miért csinálja).olyan 1000 indítást végeztem egymás után nem jelentkezett a hiba előtte mielőtt javítottam majdnem minden 10. indításra crash volt a válasz.
Remélem most már el fogják fogadni.
-
Kommy
veterán
Hogy minnél előbb ki tudjam deríteni mi okozza a galibát megkérnék mindenkit, hogy aki használja a beta-t az küldjön nekem logokat a progrmból.
Ennek menete:
- iTunes szinkronizálás után menjünk a következő helyre:
- Mac: ~/Library/Logs/CrashReporter/MobileDevice/<DEVICE_NAME> ( ~ a saját könyvtárad
- Windows vista/7: C:\Users\<USERNAME>\AppData\Roaming\Apple computer\Logs\CrashReporter/MobileDevice/<DEVICE_NAME>
- Windows XP: C:\Documents and Settings\<USERNAME>\Application Data\Apple computer\Logs\CrashReporter/<DEVICE_NAME>Ezekből kéne nekem az iphupper-rel kezdődők.
Ahova küldjétek a logokat: kommykt és gmail-es cím
-
Kommy
veterán
Úgy néz ki ma megjelent volna meg az iPHUpper 2, de crashel a program iPad-en iOS 4.2.1 alatt, így nem kerül be a store-ba jelenleg.
Így most jön a hibakeresés. Igaz azt nem írták, hogy iPhone-on kis kifagy de arról is kaptam crash logot. Csoda eddig senki nem mondta, hoigy crashel indítás után. Pedig csak annyit csinálnak, hogy az OK gomb segítségével bejelntkeznek és elcrashel a program :S
-
Kommy
veterán
Most olvastam, hogy meg fog újulni a Hardverapró márciusban ([link]).
Szóval úgy néz ki hogy addig nem lesz frissítése a programnak, hacsak nem kapok olyan visszajelzést ami miatt muszáj lesz, mivel feleslegesen nem akarok időt tölteni vele, inkább majd utána lesz megint egy átfogó frissítés.
Elég nagymértékben változni fog az oldal.
-
Kommy
veterán
Az azért még odébb lesz, ha nem is 3 de valamikor lesz frissítés is, már gondolkozom rajta de a push-hoz kell az oldaltól is segítség és meg kell értenem a pontos működését (amelyet az oldalnak kel nyújtania).
Szívesen fogadok akárkitől ötleteket milyen új funkciók legyenek a kkövetkezőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- dell Xps 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, mert így rövidebb

, csak ha az itthoni gépen csinálok hozzá szervert.