Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Letöltöttem, de valamiért nem tudok belépni...

-
Jó ötlet, mivel részemről is mindenkit arra biztatok, hogy aki 3G-t akar venni, csak 3-as OS-el tegye, vagy valahogy downgradelje, ha élvezni is akarja a használatot.
Viszont még egy dolog. Ha szerkesztem a hirdetéseket, és törölni akarom, akkor a törlés gomb-ra rányomva szerintem legyen megkérdezve, hogy biztos törölni akarja? Mert pont most jártam úgy, hogy több hirdetést akartam törölni, de rosszat jelöltem ki (persze időben rájöttem), ha rányomok a törlés gombra, egyből törlődik és megszívtam volna. -
Kommy
veterán
Arra gondoltam , hogy a következő verzió nem frissítésként fog jönni hanem iPHUpper 2 néven, erre azért gondoltam, hogy azok is tudják használni az előzőt akik nem frissítettek/nem tudnak frissíteni iOS 4-re . Erről mi a véleményetek?
-
máyköl
veterán
Köszi!

Touch-on is megy? -
máyköl
veterán
Elérhető ez a program jelenleg az Appstore-ban?
Elnézést, de nem tudtam megnézni, mert most nincs nálam a készülék, holnap kapom vissza...
-
Kommy
veterán
Tegnap csináltam egy újabb beta-t sokmindent nem javít, csak Szerkesztésnl figyelmeztet ha nem jelöltünk ki egyet sem vagy többet jelöltünk ki ha szerkeszteni szeretnénk hirdetésünket. És webes nézetnél bekerült az appstore-osból a tölrés jelzés.
-
-
Kommy
veterán
Azon gondolkodtam, hogy a szerkesztéskor az UP és a törlés közé bekerülhetne egy szerkesztés gomb amit ha megnyomunk akkor bejönne a hirdetésünk szerkesztési felület és akkor tudjuk módosítani. Vélemény?
-
Kommy
veterán
Akint érdekelne az iPHupper új töltő animációja az kattintson ide elnézést, hogy így akadozik, de jobbat nem tudtam csinálni.
-
Kommy
veterán
Megpróbálom megcsinálni, de nem garantálok semmit, amúgy nekem is jobban tetszene, csak az a baj, hogy így is gondot okoz a töltés képernyő. Persze ne az AppStore-osból induljunk ki hanem a beta-ból. Valószínű délután megpróbálom megcsinálni az animációt a bejelentkezésnél. Egyenlőre csak úgy, hogy automatikusan menjen körbe a képek, majd ha valahogy detektálni tudnám a kb betöltési időt akkor pedig akkor telne fel amire betöltődik, tehát egy pontosabb visszajelzést adna.
A vicc az, hogy én erre a programra kb negyed ennyi munkát gondoltam, de nembaj, hogy ilyen apróságokkal foglalkozok, legalább próbálkozok, csak az iPad-es verzió kiakasztott, mert nem azt csinálja amit akarok.
Még egy oylat tudsz csinálni, hogy a logó mögött ne fekete legyen a háttér hanem átlátszó?
-
Kommy
veterán
Jó kérdés, hogy odaadtam e, de elküldöm az összes ikont egybe és akkor meglesz minden. azt hiszem selected unselected néven vannak.
Most, hogy megvan az iPad-es verzió nagyvonalakban, megcsinálom a segítség menüpontot, meg a kisebb hibákat próbálom javítani.Meg akkor csinálok valamit a sima up-nál is, hogy legyen visszajelzés. Próbálok valami egyszerűt animációt, aztán ha lesz valami akkor megcsinálom komolyabbra, mert addig is gyakorlok egy kicsit.
-
Azt odaadtad? Akkor csinálhatok más színt/színeket valamikor. Most hétvégén nagyon kell tolnom a meót, de jövő héten megint kitalálhatok valami grafikai dolgot.
Arra gondoltam, valami töltősávot ki kell találni a hirdetéseknél, mert ha terheltek a szerverek nagyon, akkor hajlamos vagy 5-ször is rányomni ösztönből a felfelé nyílra, mert nem tudod, hogy akkor most tényleg rányomtál és dolgozik, vagy nem csinál semmit. -
Ha rányomok a szerkesztésre, ah hirdetéseknél bal oldalt van egy karika, amibe ugye belebökve piros pipa lesz ott (gyk. így jelölöm ki őket). Viszont a sötétebb háttérnél nem látszik a karika (persze, tudom, hogy ott van, és a "helyére" bökve ki lehet jelölni, csak zavaró, hogy ugyanolyan a színe, mint a hirdetés háttérnek, és ezért nem látszik.
-
Kommy
veterán
iPHUpper új beta verzió iPad kompatibilis és vonzott magával egy iPhone beta update-et is mivel a kinézetet az iPad miatt más, hogy kellett megoldanom. Ha bárki észrevesz valamit akkor e-mailben , ide a fórumra, vagy a weboldalamra, írjon
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Tesztelőket ketresnék az iPHUpper nevű programhoz, a program azt a feladatot látja el, hogy kedvenc telefonotokon tudjátok a Hrdverapró weboldalon levő hirdetésiteket menedzselni. A tesztelők azért kénének, hogy a programot minél felhasználóbarátabbá tudjam tenni. Az ikon és a program indításakor látható képet icecave kollégának köszönhetjük.
Aki szeretné tesztelni a program beta verzióját, az íron privátot, vagy ide is írhat, vagy pedig a program ideiglenes weboldalán is tud írni nekem. Készül a program iPad-es verziója is csak mivel rendes hardveren nem tudom tesztelni így nagyon lassan halad a fejlesztése.
icon:

betöltő képernyő:

-
Kommy
veterán
Kicsit javítottam megint a programon.
Automatikus bejelentkezésnél a következőképpen néz ki a program.

Valaki nem akrje tesztelni az új verziót, feltehető az appstore-os mellé.
Ha valakit érdekel írjon priviben, vagy e-mailt-ben -
Kommy
veterán
Program weboldala
Mai nem kikerült tszetelésre az IPHUpper V2.0 beta3, amely tarttalmaz egy új funkciót, amely azt viszi végbe, hogy a PH megbízhatóság weboldalról lekérdezi az adott felhasználó pozitív és negatív üzleteit. működik a hirdetéseknél és a keresésnél is. Egyenlőre kisebb kódolási probléma van vele, mert rosszul ír ki 1-2 betűt.

-
Az-X
őstag
Huhh... ez nagyon király cuccosnak tűnik.
Elég sokat hirdetek, használom is a PC-s verziót, de egy ilyen iPhone-os...
Leszedem gyorsan, és kezdem is a tesztelést
-
Kommy
veterán
16-án megjelent a legújabb verzió.
-
Kommy
veterán
A következő verzió, ami nem frissítésként fog megjelenni hanem új programként annak az előkészületei most vannak. Tehát vánák ötleteket a weboldalon leírtakon felül, vagy azokról vélemény.
iPHUpper Weboldal érdemes követni, mert inkább oda irogatok, mert oda minden gond nélkül tudok iphone-ról is írni, sőt képeket is tudok feltölteni.
-
Kommy
veterán
Valamikor ha jól sejtem kb 10.-én meg fog jelenni a legújabb verzió. Kb 2 napja küldtem be az 1.04-es verziót. Ebben javítva van a görgetési hiba. És iPhone 4-en is szépen néz ki, a kinézet is változott mert közelebb kerül a hardveraprós kinézethez. iOS 4 alatt működik a multitask, természetes kompatibilis a program 3.0-tól felfelé.
Felcserélődött az UP! és a hirdetés megnyitása. A program első indításakr egy figyelmeztető képernyőt kapunk ami felhívj a a figyelmet a segítség gombra amely elérhető a bejelentkezési oldalról és a hirdetésinktől. Lehetőség van beálítani, hogy automatikusan induljon a program. Ez kikapcsolható a telefon beállításiban lévő iPHUpper-ben. -
Kommy
veterán
válasz
HatakeKakasi
üzenetére
Mit értesz azon, hogy ott marad a hirdetés
Első indításkor új képernyő a következő verzióban.

-
HatakeKakasi
tag
csak nekem nem UP-ol semmit a PH vagy másnak sem?
sem az upperrel, sem kézzel
ugyan ott marad a hirdetés -
Kommy
veterán
Kis hibajavítás folyik most a programban, az AppStore-ban lévőben is van egy bug, méghozzá ha keresésnél ékezetes/speciális karaktert írtok a kulcsszóba akkor nem jelenik meg semmilyen weboldal. Az új változatban változni fg úgy néz ki a program kinézete egy kicsit, közelebb kerül a hardverapro színvilágához.
Sajnos az új töltő képernyők miatt megszűnt a hálózati hibakeresés, most ezen dolgozom, hogy megjavuljon.Új színvilág:

Kritikát kérnék az új design-ról.
-
ProZsolt
tag
Gratulalok! Csak igy tovabb!
Vegre egy program, amivel iPhonon is tudok PH-s kirdeteseket menezselni, mivel eleg necces PH-t IPhonbol bongeszni! -
Kommy
veterán
Jogos!
Gondolkodtam rajta, hogy felcserélem a két funkció helyét csak egyenlőre még nem tudom, hogy tudom megoldani, hogy kicseréljem a nyil ikont.
Addig is érdemes végignézni a weboldalon a segítség menüpontot, sok minden van benne amit az AppStore-os még nem támogat, de a lényegi részek megvannak.
-
ZozzHUN
addikt
Letöltöttem az AppStore-ból, épp megnéztem gyorsan.
1 gond így hirtelen:
Ha hirdetésre bökök már Uppolja, pedig csak megnézni akartam. Nem lehetne, hogy feltesz egy kérdést? Vagy esetleg ha rákattintok akkor megmutatja a hirdetést és a szélén lenne az Up gomb?

(iPod Touch 3G 32GB 3.1.2)
köszi progiért még1x

-
Kommy
veterán
iPHUpper v1.03 elbírálás alatt, éjfél után nagy valószínűséggel elérhető a magyar és az US Store-ból.
-
Kommy
veterán
Mostantól a program változásai a következő weboldalon lesznek követhetőek. Nekem egyszerűbb oda írogatni mint ide a fórumba. ha valami kérdés van szívesen válaszolok itt is és akár az oldalon a hozzászólásokban vagy akár e-mail-ben is.
-
Tocska
tag
Esetleg Androidra nincs valami hasonló progi???
Elég jól jönne!!!
-
Kommy
veterán
Ha minden igaz van egy olyan hiba, hogy 4 vagy több hirdetés esetén kilép a program (én 3 hirdetéssel teszteltem, de most adtam fel még és már 4 hirdetésnél is kiakadt
) Pedig ahhoz a részhez nem nyúltam eddig hozzá, az első verziótul ugyan az. Aki tapasztalja az írjon nekem, egyenlőre keresem az okát. -
Kommy
veterán
Elbírálás alatt a 1.02-es verzió, ha elfogadják akkor lehet, hogy már holnap használhatja mindenki.
-
Kommy
veterán
Találtam egy bugot, ami akkor fordul elő, ha up-olásnál valmai hiba van akkor is csökkent az UP!-ok száma, viszont ha lekértük a hirdetéseket újra akkor beírta a megfelelő számot, Ez a bug kijavítva. mostantől színnel is jelezni fogja az UP! sikerességét/sikertelenségét, viszont egynelőre van egy kis hiba vele, hogy az első és az utolsó hirdetésnél bután néz ki, mert kilógnak a sarkok.

HIbás kinézet a felső hirdetésnél

Közéső hirdetésnél nincs ilyen hiba
Meg fejlesztem a keresést is ahol mostantól ugyan úgy fog megjelenni, mint a saját hirdetéseink, csak más adatok lesznek láthatóak.

A mostanában megjelenő 1.02-es verzióban ezek a változások még nem lesznek megtalálhatóak,de az azutániban igen, sőt lehet megmarad a keresésnél a webView és a táblázatos forma is attól függően hova kattintunk, mint a hirdetés up-olsánál és megnyitásnál.
-
Kommy
veterán
Még egy kis változás, hogy ahol a webet böngészed ott lehetőség van visszalépni az előző oldalakra, vagy akár előre ezt egy toolbar segítségéveel oldaottam, meg.

Az eredeti ötletem az lett volna, hogy gesztusok segítségével lehessen az előre és a vissza lépés csak akkor a gesztus az a két ujjas swipe lett volna), nem futhatna 3-as rendszeren így maradt a gombos megoldás, meg úgy annyival több hely lenne a képernyőn.
-
Kommy
veterán
Beküldtem az AppStore-ba 1.02-es verziót amiben lesz egy új funkció: az új funkció az, hogy lehetőségünk van hirdetések között keresni kulcsszavak alapján, amelyeket elment a program, hogy a következő indításkor is meglegyenek azok a kulcsszavak.
Képek:
Kulcsszavak felvétele:

Keresés végeredményének betöltése

A hirdetések betöltésénél is megvan az elötétítés, és most már a status baron is jelzi a weboldal betöltődését
-
Kommy
veterán
A program azon részei ahol eddig maradtak angol kifejezések, ott mostantól mindenhol magyar kifejezések találhatóak.
Megoldottam az ujj elhúzásra előjövő törlés gombot, mostmár használható újra.
Lehetőség lesz a hirdetéseket saját sorrendbe rakni, ez egyenlőre még hibásan működik de működik. Nem jó helyen hajtja végre a műveleteket, pl nem azt törli amit szeretnénk átrendezés után. Meg most még ha újraindítjuk aprogramot akkor visszarendezi úgy ahogy a weben is található.
Mondjuk ez a funkció igazából a kulcsszavas keresőhöz jöhet jól ott is megvalósításra kerül. -
Kommy
veterán
Kérdés!!! Kell az a funkció, hogy ha a hirdetésen elhúzzuk az ujjunkat megjelenjen a Delete gomb, mert ha kell akkor szenvedek vele, hogy visszakerüljön, mert valahogy sikerült eltüntetnem, amikor magyarra megcsináltam az edit gombot.
Elkészült a kulcsszókereső , már le is menti elküldtem pár embernek akik még megjelenés előtt tezstelték a programot, és már el is menti a kulcsszavakat.
-
Kommy
veterán
Készül egy új funkció, amiben el tudunk menteni kulcsszavakat és azokra rákeres a hardverapro weboldalon és azokat a hirdetéseket láthatjuk, és ezek a kulcsszavas mentésre kerülnek, így következő indításkor is ott lesznek . Egyenlőre 1 kulcsszóval működik + mentés nélkül.
És lenne egy új elképzelésem a hirdetések karbantartására.Az edit gombmegnyomásakora mail-hez hasonlóan több hirdetést tudjuk kijelölni és UP!-olni, vagy érvényteleníteni tudjuk őket.
-
Kommy
veterán
Kint van az 1.01-es verzió, mostantól 3.0 ás rendszer a minimum követelmény. Letöltés
-
Kommy
veterán
Beküldtem egy újabb változatot ami mostantól a 3.0 < rendszerekre telepíthető, szóval mostantól elég a 3.0 nem kell 3.1.3. Remélem hamar bekerül az 1.01-es verzió.
Sőt találtam egy bug féleséget, hogyha frissítettünk akkor alul a toolbar már nem átlátszó volt és látni lehetett az előző frissítés idejét. Ez is javítva lett.
-
Kommy
veterán
Itt a link a program letöltéséhez
-
Kommy
veterán
A mai napon meg kellett adnom egy azonosítót amivel tejleskörűen lehet használni a programot, tehát már tesztelik a programot az Apple-nél, reméljük minél hamarabb bekerül az AppStore-ba,
-
Skullkid
csendes tag
Nem attól függően engedélyeznek valamit, hogy hányan fogják használni. Szerintem a több, mint 200.000 alkalmazásnak, jó ha egy kis hányadát használják minden nap a felhasználók, úgyhogy ez nem mérvadó szempont.
Magának a programnak az ötlete egyébként tetszik, biztosan kipróbálom ha bejut az App Store-ba.

-
xxman
senior tag
köszönöm neked h feltöltöd az ikon nagyon teccik

-
Kommy
veterán
Úgy néz ki ez lesz az ikonja a programnak.

És beküldtem az Appstore-ba a programot, most azért kell izgulni, hogy el ne utasítsák, valami miatt, és akkor elvileg 2 héten belül mindenki használhatja.
-
xxman
senior tag
szerintem kérj engedéjt és használ az egyik PHs fejléc ikonját , és arra meg h ikon legyen belőle ien fényes lófasszal a tetején arra van egy progi de lehet h hülyeség és nincs

-
Kommy
veterán
Ha valakinek lenne valami ötlete, hogy ilyen ikonja legyen a programnak az szívesen venném, mert egyáltalán nem értek a képek szerkesztéséhez és csak valami ronda ikont tudnák csinálni.
-
Kommy
veterán
Amikor rányomunk a bejelentkezési gombra mostantól nem csak a status baro-on látjuk, hogy tölt,hanem elsötétedik a kép és kiírja, hogy éppen mit tölt. Első lépésként a bejelentkezés van az oldalra (amit nem látni, mert oylan gyorsan megvan) , így én csak a Hirdetések betöltése szöveget láttam eddig. (edge kapcsolat alatt próbáltam)

-
Kommy
veterán
Csináltam egy új funkciót, norbesz74 ajánlására el lehet menteni a bejelentkezési adatokat. Annyit kell csinálni, hogy beírjuk a bejelentkezési adatokat és rányomnuk a mentés gombra, de megoldható úgy is, hogy az belépés gombra automatikusan mentse. Azért nem azt választottam, mert gondoltam van aki nem szeretné menteni ezeket az adatokat.
-
Kommy
veterán
Egy kis változás a prgramban, ha a "mindnt upppold" gombra nyomunk akkor kaponk egy figyelmeztetést, ogy tényleg minden hirdetést uppolni szeretnénk e.

-
biker
nagyúr
érdekel!
-
Kommy
veterán
Javítottam egy hibát ami akkor fordult elő, hogyha egy hirdetést érvénytelenítettünk és utána újra letöltöttük a hirdetéseinket, eddig itt kiakadt a program.
Kéne pár ember aki tesztelné a programot, akit érdekel az küldjön egy PÜ-t és ott megbeszéljük.4-5 ember legalább kéne , mert nem akarok mindenkinek külön tanusítványt adni.
-
Damage
senior tag
Nagyon ígéretesnek tűnik!

Félek, hogy az App Store le se fogja sz@rni, hiszen a célközösség számára iszonyatosan elenyésző
Egyetlen országnak a "kicsiny hányada" lenne csak érintett, de az iPhone-t használó PH!-s felhasználóknak is csak egy része használná a progit.
Nem fogják engedélyezni
-
Kommy
veterán
Ebben a pillanatban sehol nem elérhető mivel vannak benne hibák és Appstore-be fog kerülni.
Amúgy kéne néhány ember aki tesztelné a programot, mert magam tesztelni egy kicsit nehéz.Mindenkinek: Első körben aki szeretné tesztelni a programot, azok írjanak PÜ-t, mondjuk holnap estig, és elmondom ott, hogy mit kell majd csinálni. Nem kell jb sem a teszteléshez.
-
Kommy
veterán
Egy ideje már használom a PH Upper 2 nevű programot. Miután meglett az iPhone-om elkezdtem gondolkodni rajta, hogy milyen jó lenne, ha csak elindítanák egy programot és máris látnám, hogy jött e új hozzászólás egy hirdetésemhez, vagy akár UP!-oljam őket, mint ahogy az megtehetem a PH Upper nevű programban.
Ebből az apropóból kezdtem el foglalkozni az iPhone-ra való fejlesztéssel, persze csak nagyon alap szinten. Tehát elkezdtem csinálni az iPHUpper programot ami a PH Upper 2 iPhone-os változata lesz, ha egyszer kész lesz.
A program arra használható a mai naptól , hogy lássuk a hirdetéseinket és hogy ki szolt hozzá utoljára és mikor.
Folyamatosan frissíteni fogom ezt a bejegyzést, ahogy haladok előre a programmal.
Ha valakinek lenne valami javaslata a kinézetre nézve nyugodtan mondja meg.
Szerk: 2010.05:06 15:35 képek a programról
Bejelentkezés
Hirdetések

Alulra a szerkesztés helyett bekerült az utolsó lekérés ideje (a telefon beállításainak megfelelő formában írja ki )

Weboldal megnyitása (ha a hirdetéseknél a nyílra kattintunk megnézhetjük azt a hirdetést) (kis hiba folytán itt is látszik az alsó toolbar, ez nem lesz ott)

Eltüntettem a toolbart allulról

Szerk hozzáadtam két képet (a hirdetésekhez, és a hidetésről). 2010.05.06 21:00
Szerk: Kijavítottam egy hibát ami miatt, eddig csak akkor működitt megfelelően a program ha 4 hirdetés volt, különben kilépett. Ennek a hibának a kijavításának hatására felgyorsult a program nem tudom miért de gyorsabb a lekérés.
A 4 hiredetés lekérése és uppolsa +az avatar letöltése :260,246 byte adatforgalamt generál letöltési irányban és 15,760 byte adatot feltöltési irányban.
Edge kapcsolaton keresztül a 4 hirdetés + avatar lekérdezése: 15s-be kerül. 2010.05.06 19.30Szerk: Kéne pár ember aki próbálgatja a programot, és ír róla nekem, hogy min kéne változtani, mivel lenne érdemes bővíteni. Aki akar tesztelni az küldjön P.Ü-t, egyenlőre nem tudom , hogy lesz még utána kell néznem, hogy hogyan lehet más telefonon futtani fejlesztőkörnyezet nélkül.
2010.05.08 13:50Szerk: Megcsináltam a frissítést így ha frissíteni akarjuk a listát, akkor csak rá kell nyomni a reload gombra 2010.05.08 19:50
Szerk: Most már működik az UP!-olás is csak egyenlőre nincs visszajelzés 2010.05.08 21:00
Szerk: kijavítottam egy hibát ami miatt, ha töröltük hirdetésünket akkor ráírta eaz előző sorra, így olvashatatlan volt, sőt ha kihúztuk a képből akkor is összemosódtak a szövegek. 2010.05.09 21:00
Szerk: Képek 2010.05.09 21:30
Kicsit alakítottam a hirdetések megjelenítésén

Szerkesztés

Hirdetés érvénytelenítése (egyenlőre csak a sort törli ki, de működik elméletben a teljes érvénytelenítés)

Szerk: Most már ha rányomunk a sorra amit UP!-olni szeretnénk akkor frissül a hátralevő uppok száma.
ha rányomunk egy sorra akkor azon rajta marad a kijelölés ami mostantól nem kék hanem szürke (nekem jobban tetszik)
Kép a szürke kijelölés színéről
Kép a kék kijelölés színéről:

2010.05.12 16:00
Egy kis visszajelzést kérhetnék, hogy egyáltalán teszik e valakinek vagy valami, vagy valami ötlet ami átjöna képekről és változtatni kéne rajta?
Utolsó szerkesztés: 2010.05.12 16:00
Új hozzászólás Aktív témák
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) Pedig ahhoz a részhez nem nyúltam eddig hozzá, az első verziótul ugyan az. Aki tapasztalja az írjon nekem, egyenlőre keresem az okát.