Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Joe
senior tag
iPhone 3Gs iOs 4.2:
Nagyon akadozik a program. Nehezen akar bejelentkezni és nehezen frissíti a hirdetési listát. Nem egyszer volt hogy lefagyott. Többször is előfordult az hogy magától bezárt a program. Gyors 3G lefedettségű helyen és wifi-n is csinálja.
A mindet up-old dolog nagyon bejött. Egy olyan is hasznos lenne, hogy lenne bepipálási lehetőség a hirdetések mellett és ha van bepipálva hirdetés akkor például a mindet up-old gomb átváltozna kijelöltek upolására. Vagy külön gombbal is meg lehetne oldani.
Az utolsó hozzászólás írója mellett megjelenhetne az avatarja is az illetőnek, mert a rendes honlapon is amikor sietek arra szoktam csak figyelni.
Lehetne a programnak egy privát üzenetek része is, ahol ugyan úgy lekéri a privát üzeneteket mint ahogy a hirdetéseket. Napi szinten nekem minimum 20-30 üzenetem érkezik, nagyon hasznos lenne szerintem.
A fő gondom a lassúság, akadozás és fagyás.

Ezek mind építő jellegűek, nagyon nagy köszönet a programért!

Szerk.: iTunes ikonnak szerintem a fehér hátterű jobb, mert magának az iTunes-nak is a világos és fehér a színvilága
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Le Mans Ultimate
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jövedelem
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Dell 3490 Intel i5-8250 laptop (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest