Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kommy
    veterán

Eszembe jutott 1-3 dolog,de mivel csak a grafikához értek, nem tudom, programozás ügyileg mennyire para. Mégpedig a push téma. Pl. ír valaki hozzászólást a hirdetésemhez, azt nem lehet, hog valahogy jelezze a program? Mint ahogyan bepipálod a pH-n, és onnantól kezdve kapsz emilt,ha valaki hozzászól. Vagy beállítani, hogy naponta 2-szer, milyen időpontban uppolja a hirdetéseket. Bár ehhez gondolom az kellene, hogy egyfolytában fusson a háttérben, ami nem éppen akkukímélő dolog.

Az időzített UP-ra gondoltam énis, lehet benne lesz egy későbbi verzióban, ha meg tudom oldani, hogy működjön. Először szeretném ha ez bekerülne a Store-ba.

Sajnos push-ként nem hiszem , hogy megvalósítható lenne a hozzászólás jelzése. Vagy csak úgy lehetne megoldani, hogy valahogy maga a PH küldené a push üzeneteket. De ennek a Push témának utána kell néznem, hogy hogyan működik. Ugye ehhez nem is kéne futni a programnak.

Amúgy ezért nincs privát figyelő a programban mivel egyenlőre nem tudom hogy lehetne megoldani.

Használat szempontjából nagyon jó ötletek.

A képeket mivel csinálod?

Új hozzászólás Aktív témák