- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is volt olyan, hogy azt hittem duplán uppolt, közben csak a háttérben maradt a progi, rányomtam, és nem frissített. Szóval amikor azt irta ki, hogy még 2 lehetőségem van, valójában már uppoltam egyszer, csak elfelejtettem, aztán mikor rányomtam a gombra, akkor 2 lehetőségből ugye egyből nulla lett.
-
Kommy
veterán
Szia!
Van egy jó hírem, a hamarosan megjelnő iPHUpper 2 javítja az "akadozást".
Lesz lehetőség csak kiválasztott hirdetések törlésére.Az avatarral az a bajom, hogy rengeteg adatforgalmat generál. Sőt mostmár a saját avatarunk sem fog megjelenni. Viszont sokkal szebb lett a program köszönhetően icecave-nak.
A private üzenet tervbe van véve, ami push üzenetek formájában lesz megvalósítva, ha sikerül.
Nagyon köszönöm a visszajelzést, de most inkább várjuk meg az iPHUpper 2-t és szeretném ha utána is írnál róla egy hasonló hozzászólást.
Ha gondolod még kiadás elött it tudod tesztelni csak küldj egy privat-ot ott leírom a többit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged