- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vasinger! #77947 üzenetére
10 óra bekapcsolt kijelzőidős?
Az ugye megvan hogy a a használat nem kijelzőidőt jelent? Sőt, semmilyen programmal nem tudod mérni, hogy mennyi kijelzőt megy az iPhone?
Robotos telefonoknál manapság jelennek meg a telefonok, amik 5-6 óra kijelzőidőt tudnak.
Hidd el az nem kijelzőidő volt, hanem használat! Ahogy te is mondtad zenehallgatás stb is bele van számítva (és ekkor ki van kapcsolva a kijelző)
-
-
legiaap
félisten
-
SÖ
addikt
-
válasz
Vasinger! #77741 üzenetére
nem feltétlenül, bár nem is a cuccos bulikban...stb kell keresni őket.
az a baj, hogy valóban több tényező függvénye a dolog, baráti/ismerősi kör, munkahely, tágabb mozgástér, a szórakozás különböző formái, és bizony gyakran előfordul, hogy két ideálisan egymásnak megfelelő típusú ember sosem találkozik, mert a fentiek alapján nem keresztezik egymás útjait.
elég sok hölgyet ismerek, akik pont arra panaszkodnak, hogy szinte mindenhol - strand, szórakozóhelyek...stb - csak a kigyúrt, fuxos, ugyanakkor nem túl okos csávók vadásznak nőkre, de azoknak csak maguk mellé kell mutatóba egy cicababa, aki szintén legyen buta, ne gondolkodjon, ne legyen véleménye...stb. -
legiaap
félisten
válasz
Vasinger! #77741 üzenetére
Ja én is 30 előtt szerettem volna gyereket, de nem fog összejönni. Fél év és annyi leszek. Amúgy meg amíg nincs jó állásom nem merek belevágni. Azt meg nem akarom, mint anyámék, hogy mindent a gyereknek és magukra meg már nem marad lóvé. Nem akarom magamat és a páromat hanyagolni / lemondani a megszokott dolgokról gyerek miatt.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger! #73806 üzenetére
Az index tech rovata a legnagyobb vicc, amit újságírás címszó alatt el lehet követni
Inkompetens egyének írják az egész rovatot, akiknek nem csak hogy a műszaki világról nincs halványlila segédfogalmuk sem, de az újságíráshoz sincs semmi közük...
Csak a minél nagyobb olvasottság a cél, a szakmaiság az utolsó szempont náluk. -
Tibee86
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Vasinger! #73796 üzenetére
Akár hihető is, nem nagyon tér el a jelenlegi dizájntól, de szerintem nem így fog kinézni. Hatalmas dizájnbéli változásokra nem számítok, de kétlem, hogy egy egyszerű méretet növelek, meg kicsit máshogy néz ki a hátlap azt nesze vegyétek lesz.
Ez is a totó része hetente tűnnek fel az állítólagos i6-ok, már követni sem nagyon lehet.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Vasinger! #73796 üzenetére
Pont annyira, mint az eddigi összes ilyen. Kamu ez is, aztán majd valamelyik bejön a sok közül.
Az már elkönyvelhető, hogy mennek a többiek után, és nagyobb lesz. De legalább nem kell kiadnom 200 ezret a következő telefonomra, mert nekem se kell nagyobb.
Biztos csinálnak majd műanyag kiadást is, az se segít? -
válasz
Vasinger! #73696 üzenetére
Én nem akarok menőzni. Pont lesz*rom, ki-mit gondol, ha meglátja nálam, már rég kinőttem abból a korból. Csomószor jól tud jönni a nagyobb kijelző, távoli asztal, netezés,ha épp az asszony ül az iPadon és nem akarom az asztali gép előtt rohadni, stb. Persze csomó kellemetlenséggel jár, mérete, súlya, stb nem kisgyerek zsebbe való, az biztos. Volt pár "hova a p*csába tegyem a telefont" köröm már ezek miatt.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger! #73691 üzenetére
Én egyre inkább várom a nagyobb kijelzőt amúgy, mert a 4" is jó már, csak sajna a szélességén nem növeltek, így a billentyűzet maradt a régi és ugyanannyira könnyű elgépelni, szóval egy 4,3-4,5" számomra még bőven vállalható lenne, sőt.
Ha 4,7" jön, talán még azzal is meg tudok barátkozni, de az 5,5" már mindenképp sok lenne. -
Ragnar95
félisten
-
b4zsi-
őstag
válasz
Vasinger! #73320 üzenetére
Tavaly vettem MTB helyett crosstrekking kerékpárt. Augusztusban lesz egy éve azóta mentem vele 3300 km-ert. Munkába is azzal járok összesen napi 10 km pluszban hétvégén tekerek 30-70 km-eket.
A célom az volt, hogy ne csak megcsináljam egy nap alatt a Balaton kört, hanem 10 órán belül, ami szerencsére sikerült. ( 9 óra 12 perc).
Edzeni kell, hogy szokja a segged a hosszú túrákat. Én nekem nincs biciklis nadrágomanélkül megyek. Másik gatya van rajtam
Az erőbeosztás is nagyon fontos, mivel hosszú távról van szó. Meg nyilván az időjárás. Már hajnali.4:28kor indultam, hogy minél kevesebb időt tegyek meg a kánikulában.
Teljesen egyedül mentem.
Kép a bringáról:
Valamiért megfordította a képet ez a biciklim.
Montana Cross Trekking -
mondomén
őstag
válasz
Vasinger! #73253 üzenetére
nekem egyetlen egy beats tetszik, az pedig a mixr. a többi vagy ormótlan vagy lakkos műanyag...
@xero
ez egy tök szép fejes, de tényleg elég nagy. viszont a pánt baromi jól néz ki, imádom az ilyet, rásimul a fejre. olyan mint ami a kedvencemen van - superlux hd661. ezt utcán is bármikor hordanám, annyira tetszik (akkor is ha lakkos). csak kár, hogy szorít a fülem alatt. :/
-
Xero
nagyúr
válasz
Vasinger! #73253 üzenetére
Én pl most ezt rendeltem meg:
Simán ki lehet vele menni az utcára, vagy fel lehet szállni a gépre. Igaz piszok nagy és én otthon fogom használni, de szebb mint egy Beats szvsz. Jah és harmad annyiba került.
Mondom mindezt úgy hogy három éve volt már Studiom és Tourom is.
-
SÖ
addikt
válasz
Vasinger! #67835 üzenetére
A Népszinház utcában így tudnám elképzelni ezt a társadalom tudományi felmérést.
Tíz egyszerű gondolkodású nehéz sorsú színes egyéniség körbe állja, miközben közepén egy önkéntes gugolva próbálja felfeszegetni a főnöktől kikölcsönzöt Black Talonnal. Az sem zavarná a családi vállalkozást, hogy a tőlük 20m-re igazolható vörös sapkások, épp az arra járó Armandót motozzák extasy után kutatva. -
Cyberpunk
félisten
-
Xero
nagyúr
válasz
Vasinger! #59422 üzenetére
"Na most ezt a flash-t akkor még mindig nem értem. Köztudottan az Apple nem vásárolta meg a jogokat a flash-től, így emiatt nincs se IOS-re, se OSX-re letölthető flash player."
Mondom én, hogy fogalomzavar van a fejedben.
Az iOS-en azért nincsen flash, mert az Adobe nem volt képes már akkor sem normális minőséget produkálni, ahogy máig sem tudott. SJ meg egyszerűen nem engedte, hogy bekerüljön ez a resource hog.OS X-en, mint már mondtam ugyan úgy van plugin mint bármi másra:
A Chrome-ot pusztán azért ajánlom, mert így maradhat a Safari az elsődleges böngésző és nem kell rendszer szintű pluginnal bajlódni. Nem zabálja el az erőforrásokat, nem nyit meg lyukakat folyamatosan.
Így már világos?
A 7.1 még jócskán odébb van szerintem.
szerk: Ne vedd sértésnek és ne is vedd magadra, de annyira fogom a fejemet amikor ezt, vagy ehhez hasonló marhaságokat olvasok OS X-el kapcsolatban. Rendkívül sok fogalom nélküli megmondó ember indított már útjára hasonló urban legendeket.
-
Totheground
addikt
válasz
Vasinger! #59422 üzenetére
Van rendes, Adobe-től letölthető flash macre. Miért ne lenne? Az más kérdés, hogy nálam nem béta app még sose fagyott, de a flash pluginnak azért sikerül időnként crashelnie.
iOS-en (és most már droidon) azért nincs, mert amúgy egy kalap lótúró resource-hog bughalmaz az egész flash és az abban implementált legtöbb app. -
Xero
nagyúr
válasz
Vasinger! #59420 üzenetére
Ez mind megoldott, bár nyilván Visual Studiod nem lesz natívan OS X-re.
Viszont minden másra ott az Xcode, Eclipse, NetBeans.A flasht pedig nem értem, de szerintem Te vagy fogalomzavarban. Oob nincsen se java se flash, de pont annyiból tart telepíteni mint Windowson vagy Debianon. Én persze mindig azt javaslom, hogy ha flash-re fáj a fogunk, akkor erre tartsunk külön egy Chrome-ot és kész. Az úgyis beépített pluginnal érkezik, és nem kell teleszemetelni vele a rendszert.
szerk: Az iOS fejlesztés csak marginális része a munkámnak, pusztán igény esetén iOS frontend is készül a cégeknek. Alapvetően egyedi igényeknek megfelelő ERP rendszert fejlesztek/adok el kis és középvállalatoknak jellemzően Németországban. Ha megnézed az SAP árazását és azt elosztod 5-el, akkor rájössz, hogy mindenki jól jár.
De egyébként igen, szerencsére kitermelik az árukat.
-
Xero
nagyúr
válasz
Vasinger! #59418 üzenetére
Cad rendszereken és Win only fejlesztői környezeten kívül mi hiányzik OS X-ből?
Én csak két csoportnak nem ajánlok Mac-t: tervezőmérnök és win fejlesztő.
Szinte minden más megoldott.(#59417) Totheground: Én is gyűjtögettem egy ideig a dobozokat, aztán rájöttem, hogy helypazarlás, hiszen úgysem adom el őket szóval instant kuka az összes azóta. A csúcsidőben ezek voltak meg a dobozokból: iMac G3, PowerMac G4, Studio Display, MBP, MacPro, MacMini, iPod, iPhone, Time Capsule.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Vasinger! #57105 üzenetére
Amelyik szolgáltatónál nincs LTE (Telenor,Vodafone), ott nem fog megjelenni neked a telefonon LTE kapcsoló, hanem csak edge és a 3g, ha Telekomos kártyát használsz, akkor meg 3g és LTE kapcsolód van, ami tök gáz.
#57118: 5/5c ugyanaz a kamera, 5s már jobb. A 4s is 8mpx-eles, mégis köröket ver rá az 5 kamerája..
-
madgie
titán
válasz
Vasinger! #56949 üzenetére
De, az elcsúszott színekről, elb@szott élességről nagyon sokszor a júzer tehet.
Az említett vadászcsiga kép azért is jó, mert szinte akármilyen hardverrel meg lehet lőni. Jellemzően olyan kép, amin a "mivel készült" vakteszten elhasalna bárki.
Ügyesen látta meg, ügyesen is lőtte meg, nem utolsósorban nem is cibálta agyon a csúszkákat utómunka címszóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Okos Otthon / Smart Home
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Sorozatok
- Revolut
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest