- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagynandi
csendes tag
válasz
narancsnn #57233 üzenetére
Én még aznap észrevettem, rögtön mikor bekapcsoltuk, mert fehér háttérnél látszik a leginkább, de a párom mondta, hogy őt nem zavarja, májusig "kibírja" vele így is, mert akkor megyünk majd Németországba.
De gondoltam nem szólok az eladónak, ha a használója azt mondta, hogy őt nem zavarja, gondoltam rendben van, majd kicserélik, de hát sajnos ekkora botrány kerekedett belőle.
-
manchester85
veterán
válasz
narancsnn #57154 üzenetére
Van.
De ez mi?
"Nekik a számla kell, hogy azonosítani tudják, hogy valóban GYÁRI FÜGGETLEN a készülék! Mert attól nem lesz valami gyári független, hogy kicseréled benne az alaplapot! Tehát azért kell nekik a számla, hogy erről megbizonyosodjanak, hogy nem egy függő telefonba építettek be egy független - még garanciális - telefon alaplapját!"
Ertitek ti ezt?
-
SÖ
addikt
válasz
narancsnn #14405 üzenetére
Mobil felügyeleti megoldásra gondolsz? Akkor Cavu, IP címes élő kamera. De az igazi Pro-val, és SKM- Cirrus-al.
szerk. viszont létezik olyan is, ami önnádló mozgásérzékelővel ellátott kamerával tartja a kapcsolatot. Ha a távolban aktiválódik, küld egy smsst. Így élőben nézheted, hogy viszik el a Mac-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- PR-Telecom
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Klaus Duran: 2025 dude
- One mobilszolgáltatások
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- További aktív témák...
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest