- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
-Ben- #162002 üzenetére
Hát ezaz, én is Balatonon leszek egész héten.
lugosi
Ha ömlik az eső, akkor a környék felfedezése, valamint a kirándulás is nehezen kivitelezhető, de valóban, ha csak annyi a gond, hogy nem strandoló idő van, akkor ezek még lehetnek alternatívák.
Tavaly konkrétan a kisboltig nem lehetett eljutni anélkül, hogy ne ázz bőrig.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
-Ben- #161966 üzenetére
Ja marad szerintem egy darabig biztosan. Ha felkúszik valami egy szintre, akkor az nehezen zuhan le, lásd VGA árak, ma már gyak. annyi a bányászatnak, rendesen bezuhant a krypto valuták értéke. Több cikk is taglalta már itt is, hogy nem akaródzik a profitból nagyon engedni nekik, mármint a gyártóknak. Pedig jó lenne már nekem is, szerintem egy Oculus Rift-be be is ruháznék egy komolyabb gamer monitor helyett, az nem túl drága már. A laptopom harmat már ide, hiába az i7, ha csak egy GTX960M van benne.
-
-
MasterMark
titán
válasz
-Ben- #160188 üzenetére
Sehol nem írja, ezt én gondolom így. Annyit ír, hogy nem szükséges. De egy luxuscikknek általában az a dolga vagy célja, hogy könnyebé tegyen valamit amit amúgy máshogy is meg lehet oldani.
Tehát luxuscikk a lift is, mert a lépcsőn is felmehetnél. De aki mondjuk nem tud lépcsőzni, annak meg szükséges a lift.
r3dsnake: A vita soha nem ciki, véleményeket ütköztetni lehet normálisan mint most is. Kár hogy itthon nincs ez divatban és mindenki személyes sértésnek vesz mindent és csak veszekedni tud. Normálisan vitázni nem.
-
MasterMark
titán
válasz
-Ben- #160175 üzenetére
Igen, mind az. Tévére sincs szüksége senkinek.
Egyáltalán nem mondtam olyat, hogy rossz lenne ha van. Egyszerűen nagyon sokmindenben megkönnyít nagyon sokmindent.
De ettől még senkinek sincs rá szüksége.
szerk.: Látom a luxuscikk értelmezésével vannak problémák. (hint: nem az ára számít)
-
válasz
-Ben- #159182 üzenetére
nem használom ki és nincs szükségem az aktuális csúcsmodellre
Szerinted kinek van? Bőven ellennénk még egy 4S-sel is szerintem.
Szaki: Huawei-nél írták, hogy ha mondjuk van egy P8-ad és elromlik akkor kapsz egy idei aktuális modellt. Nem szórakozik a szerviz...
Totheground:
-
PlayMax
nagyúr
válasz
-Ben- #158907 üzenetére
Erről beszéltem ,i8plus után asszonynak szereztem egy i6s plus t ,ott döbbenten rá mert már biztosan elfelejtettem....
Azok még össze voltak rakva rendesen ,ahogyan az 5s ek is...
Magasan az SE k voltak insatbilak illesztés szempontjábol ,de mondjuk egy olyannal sem találkoztam aminek nem lötyögöt volna a home gombja...
X viszont össze van rakva rendesen ismét ,minden illesztése több mint tökéletes ,i8+ után érzem valahogy ezzel jobban foglalkoztak még ha nem is tetszik a kinézete annyira ,megcsinálták rendesen ,eddig nincs panaszom...Szinte az összes iPhone volt már tulajdonomban ,4s/5s/6s/és most az X amik a legjobban összevoltak rakva.
-
MasterMark
titán
válasz
-Ben- #158916 üzenetére
Nem.
Pont erről amit most is írsz. Mi alapján tudod, hogy milyen a szórás te jobban, mint én pl.?
szerk.: Ja igen, ha nem lenne tiszta, nem azt mondom, hogy a tied nem olyan. Hanem azt, hogy attól még nem az összes olyan.
szerk.2: Ja igen, ha elfogynak az érvek akkor megy a fejet homokba dugás, úgy nem kell vitázni. Jó taktika.
B-L-A-C-K: Itt nyomogatom mint a hülyegyerek, és nem kattog. Hogy kell kattogtatni, mert nem nyugszom már amíg ez nem kattog.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
-Ben- #158910 üzenetére
Szerintem meg az i7 volt eddig a legjobban összeszerelt, ott semmi kamera elcsúszás, illesztési hiba.
Amúgy az X kattog az összes, ha középen alul felül az ujjaddal ráfogsz és nyomogatod. Én ugye az első X-emet ezért is vittem vissza anno, de ez nem hiba mert mind ilyen, ha 20-at így nem nyomogattam meg egyet sem, és az összesnél hallható volt.
-
MasterMark
titán
válasz
-Ben- #158910 üzenetére
Mielőtt megvettem én is nagyon rá voltam erre parázva, hogy kattogni fog, meg rés, meg szar a hangszóró, meg zöldcsíkos kijelző, meg így szar úgy szar.
Közben meg ez talán ezerből ha egy ilyen, és azt is cseréltetni kellene, nem a fórumokon károgni...
szerk.: X nagyon nincsenek rendben Na épp erről beszélek...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
-Ben- #158666 üzenetére
Van róla tanulmány?
Emberek egy része állítólag érzékeny a rádió sugárzásra, vannak akik direkt keresik a pusztát ezért, kis kirándulásokat is szerveznek. Mert fáj a fejük, és szerintük az adók miatt. Ki tudja lehet, de bizonyítást nem kaptak még. Szkeptikusság jó ha van, jó sok hülyeség terjed a neten.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
-Ben- #158660 üzenetére
Hát ezt kutatás nélkül legfeljebb véletlen egybeesésnek lehet mondani, nagyobb összeget ne tegyél rá!
Ha farba teszed, akkor meg a végbelet, és így tovább. Meglehetősen kis energiájú sugárzásokról van szó, nem véletlen, hogy egyértelműen nem lehet kijelenteni ma még semmit velük kapcsolatban. Ez ráadásul elég nagy arányban kéne meddőséget okozzon a férfiaknál, mivel a többség szerintem itt hordja. Meg akkor is, ha személyenként eltérhet azért a hatás. Az orvos rá mondja, mert szerinte káros, de ez csak feltételezés.
-
válasz
-Ben- #158660 üzenetére
Igen nem esett róla szó de valaki mégis hisz benne. Lehet van benne némi igazság de akkor a wifi hálózatok, parabola által sugárzott hálózatok vagy a mobilhálózatok ellen is védeni kéne a zacsit.
Sőt ha a kezedben fogod a telefont akkor is sugározza a zacsit lefele, meg az agyad is ha nézed, nem?
-
madgie
titán
válasz
-Ben- #158482 üzenetére
155-160, valamelyik nap beszéltünk már erről itt
Nekem a 2017-es iMac 27 b@ssza most a csőröm, eszméletlen jó munkagép lenne (Final Cut kegyetlenül szalad rajta 4k anyaggal is), de 570 ezer forint azért qrvasok pénz
Hackintosh-sal bohóckodok itt, de nem ugyanaz, a monitorom meg pláne, talán ha a monitor, az i7 PC, meg a Macbook Pro menne a háztól, akkor kevésbé fájna ez az iMac is. A gond az, hogy hiába lassú a MBP vágásra, borzasztó kényelmes: alvás előtt ágyban, kanapéban dolgozok még vele, reggel, ha van időm, dettó.
-
-
SÖ
addikt
válasz
-Ben- #158213 üzenetére
Élőben minden más, amúgy senkit sem biztatok a vásárlásra.
Black
Miért nem bízod szakemberre. Minden mobil kijelzője ragasztott Nem tudta? Hőre lágyuló kemikália. Pont olyan vagy mint kígyó aki egy gyenge elavult droid tabletrõl vont következtetés a droidról. Az a különbség kettőnk között én a technológiát szeretem te meg az apple-t. Nem vagyok márka hű, de attól függetlenül lesz még szifonom ha megérdemlik a bizalmamat. Ha ez neked nem tetszik ne provokalj, csak szólj egy moderátornak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest