Hirdetés
Aktív témák
-
alibaba78
őstag
válasz
manchester85 #38006 üzenetére
Elnezest! Azert remelem nem szivtad mellre!?
mod.: Egyebkent nem feltetlenul a beazas az oka, hiszen akkor a telefon sem mukodne, szoval nem volt hiabavalo faradozas. Miutan beazott (kikapcsolt allapotban), utana tobb napig nem volt bekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
alibaba78
őstag
válasz
manchester85 #37994 üzenetére
Szoval tovabbra is varnam olyan emberke velemenyet, aki mar cserelt kijelzot. Koszonom!
manchester85: Koszonom!
-
alibaba78
őstag
válasz
manchester85 #37990 üzenetére
Azt hogy is kell?
-
alibaba78
őstag
válasz
manchester85 #37988 üzenetére
En lennek a legboldogabb, ha csak igy lett volna, de mint irtam feljebb, gepre dugva csippan egyet, majd megjelenik a kis ablak, hogy at akarom-e masolni a kepeket a gepre, de nem ad kepet a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
alibaba78
őstag
Sziasztok!
Behalt a 3gs-em kijelzoje. Teljesen blank (fekete), viszont ad eletjelet, ha a gepre dugom, ebbol tudom, hogy csak a kijelzo szart be. Hirtelen felindulasbol rendeltem egy kijelzo replacement szettet az ebay-rol, de at sem gondoltam a dolgot. Ha vki csinalt mar ilyet, megosztana velem a tapasztalatat? Mennyire korulmenyes szetkapni? Elore is koszonom!
-
alibaba78
őstag
Sziasztok!
Biztos mar kismillioszor volt ez a kerdes, de a 2. oldal visszalapozasa utan meguntam a keresgelest. Szoval 1 eves iphon-om megvetelkor lett itunes-ra szinkronizalva. Kb 1 hete ujrahuztam az op-ot. A kerdes, lehetseges ugy szinkronizalni a telefont a pc-vel, hogy ne szalljanak el az adatok? Elore is koszi!